Φρίκη στην Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο

Ποια η κατάστασή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρίκη στην Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο

Μετά το απίστευτο δυστύχημα με το 7χρονο κοριτσάκι στη Νίκαια σήμερα έγινε γνωστό πως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ένα οκτάχρονο παιδί, το οποίο παρασύρθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, από αυτοκίνητο στην κοινότητα Κέντρου της Ηλείας, ενώ η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του οχήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας παρέσυρε και τραυμάτισε τον οκτάχρονο, ο οποίος αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί οι γιατροί έκριναν πως το παιδί, λόγω των τραυμάτων που έφερε, έπρεπε να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησε η Τροχαία για το περιστατικό, βρέθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον οκτάχρονο, ενώ αναζητείται ο οδηγός.

Κοριτσάκι δυο ετών νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας

Μεγάλη αγωνία υπάρχει για την υγεία ενός δίχρονου κοριτσιού που αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο από την περιοχή της Αμαλιάδας. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που παιδάκι αυτής της ηλικίας νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε Νοσοκομείο της Πάτρας.

κορωνοϊός 2χρονο

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύονται με covid-19 9 άτομα στις κλινικές, ενώ 8 βρίσκονται στη ΜΕΘ.

Αντίστοιχα 6 νοσηλείες με κορωνοϊό έχουμε στον “Άγιο Ανδρέα” και 2 στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όλοι οι νοσηλευόμενοι (πλην ενός) είναι ανεμβολίαστοι.