Σκάνδαλο με τα Lidl - Πώς μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας

Απίστευτο ντοκουμέντο στην δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο με τα Lidl - Πώς μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας

Μετά τον χαμό που επικράτησε με όσα ανακαλύφθηκα θαμμένα στο υπόγειο πάρκινγκ υποκαταστήματος Lidl στην Κρήτη, μια νέα είδηση έρχεται να ταράξει το καταναλωτικό κοινό.

Σάλος έχει προκληθεί από μια ανάρτηση πελάτη των Lidl, στην επίσημη σελίδα του Ομίλου στο facebook, που το έψαξε λίγο παραπάνω και είδε τι συμβαίνει με τις περιβόητες προσφορές προιόντων«xxxl» που ανακοινώνει κάθε τόσο η εταιρεία.

Έχοντας εικόνα του τι συμβαίνει στη Γερμανία με το ίδιο προϊόν, το πιο απλό δηλαδή, ένα πακέτο καφέ espresso… κάνει τις συγκρίσεις!

Όπως θα δείτε σε τιμή ευρώ το ίδιο προϊόν μπήκε σε προσφορά τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα, ωστόσο στην Ελλάδα η τιμή παραμένει σχεδόν διπλάσια, παρά την προσφορά!

Τα σχόλια που ακολούθησαν αυτής της ανάρτησης αναμενόμενα…

«Ψάχνετε για κορόιδα Ελλάδα ε;;»

«Έχει χρήμα ο Έλληνας!!!!», απαντούν άλλοι χρήστες.

Lidl προϊόν

Ντίτερ Σβαρτς: Αυτός είναι ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης των Lidl

Ο Ντίτερ Σβαρτς, ο ιδιοκτήτης των Lidl, με συνολική περιουσία περισσότερη από 10 δις €, είναι ο τέταρτος πλουσιότερος πολίτης της Γερμανίας. Γεννημένος το 1939 στην πόλη της Heilbronn, είναι παντρεμένος και έχει δύο ενήλικες κόρες.

Μέσω του ομώνυμου ιδρύματος που διατηρεί ο Ντίτερ Σβαρτς, προσφέρει αρκετά χρήματα σε Πανεπιστήμια της χώρας, ενώ συμμετέχει οικονομικά και στην αναπαλαίωση του πύργου της πόλης του. Επειδή προτιμάει να μην εμφανίζεται πουθενά, δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες που να αφορούν την προσωπική του ζωή.

Αντίστοιχα μυστηριώδης είναι και η επιχείρηση του, αφού δεν επιτρέπει τη δημοσίευση κανενός είδους στοιχείων της. Τουλάχιστον μέχρι το 2004 δεν υπήρχαν κανενός είδους δημόσιες σχέσεις και τα οικονομικά στοιχεία διατηρούνταν εντελώς μυστικά.

Είναι γνωστό ότι ο πατέρας του σημερινού Ντίτερ Σβαρτς, ο κ. Josef Schwarz... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

TAGS