Ηλιούπολη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης - Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες στις απολογίες τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιούπολη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης - Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο

Προφυλακιστέος κρίθηκε τόσο ο αστυνομικός όσο και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της, με τους δύο κατηγορούμενους να αρνούνται τις κατηγορίες στις απολογίες τους.

Ο πατέρας της 19χρονης αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του. Την ίδια ώρα ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με το νεαρό κορίτσι απορρίπτοντας τις καταγγελίες της 19χρονης περί βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο αστυνομικός κατηγορείται ότι άρπαξε την κοπέλα, την κρατούσε όμηρο, την κακοποιούσε και την εξέδιδε. Ήδη τέθηκε σε αργία και αντιμετωπίζει οριστική απόλυση από την ΕΛ.ΑΣ. Ο πατέρας της κοπέλας φέρεται ότι την εξανάγκαζε από την ηλικία των 11 ετών με ξύλο και απειλές σε γενετήσιες πράξεις μέσα στο σπίτι τους. Πάντως και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της εισαγγελέως.

Λίγο μετά την απόφαση για την προφυλάκιση των δύο αντρών, έγινε γνωστή η είδηση πως συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για την υπόθεση της άτυχης κοπέλας.

Συγκέντρωση αλλυλεγγύης στην Ηλιούπολη

Ηχηρό ήταν το μήνυμα της πορείας που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Ηλιούπολη για την 19χρονη κοπέλα την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας της ενώ την εξέδιδε ένας αστυνομικός στην Ηλιούπολη.

Σχεδόν 2.000 άτομα

ξεκίνησαν την πορεία γύρω στις 20:00 η ώρα το βράδυ από την πλατεία Εθνικής αντιστάσεως και κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Στην πορεία ακούστηκαν αρκετά συνθήματα καθώς στην πορεία υπήρχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Στο τέλος της διαδρομής τους περίμενε κλούβα της αστυνομίας που τους ανέκοψε τη πορεία.