Ηλιούπολη: Πληροφορίες για 10 ακόμα κοπέλες που κρατούνται φυλακισμένες

Η κατάθεση της 19χρονης έφερε στο φως νέες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιούπολη: Πληροφορίες για 10 ακόμα κοπέλες που κρατούνται φυλακισμένες

Όλο και περισσότερες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη, με τις νέες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 10 ακόμα κοπέλες οι οποίες κρατούνται παρά τη θέλησή τους και εκδίδονται.

Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί η σύλληψη τριών ατόμων: Του πατέρα της 19χρονης που τη βίαζε από τα 11 της, του αστυνομικού που την κρατούσε αιχμάλωτη, τη βίαζε και την εξέδιδε και ενός τρίτου προσώπου για τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες.

Όλα δείχνουν όμως πως πίσω από το δράμα της νεαρής κοπέλας κρύβεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 ακόμα γυναίκες βρίσκονται υπό το καθεστώς που ζούσε η 19χρονη του τελευταίους μήνες. Με την απειλή των όπλων αλλά και με την χρήση ναρκωτικών είναι φυλακισμένες σε σπίτια κολαστήρια σαν κι αυτό την Ηλιούπολης. Εκδίδονται ενώ αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά ο κύκλωμα.

Ο αστυνομικός σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές φαίνεται να είναι μέλος αυτού του κυκλώματος, εγκέφαλος του οποίου είναι ένα άτομο το οποίο διαθέτει studios και οίκους ανοχής σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας της 19χρονης

Στην απολογία του, ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη, αρνήθηκε κατηγορηματικά όλα όσα του έχουν απαγγελθεί, ξεκαθαρίζοντας πως εκείνος προσπάθησε να σώσει την κόρη του από τον αστυνομικό που την είχε αιχμάλωτη.

Και οι δύο άνδρες που καταγγέλθηκαν από την κοπέλα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με τον πατέρα της να σχολιάζει πως ήταν αυστηρός γονιός αλλά σε καμία περίπτωση βιαστής.

Ο πατέρας της 19χρονης ζητά την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του με την κόρη του, αλλά και την κλήση ως μάρτυρα του «δίδυμου αδελφού της που τυγχάνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των οικογενειακών υποθέσεων», αλλά και της συζύγου του. Την τελευταία την καλεί για να καταδείξει όπως λέει, ότι ήταν πολύ καλός και αυστηρός πατέρας, με παραδοσιακές αρχές.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ακόμη ότι δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του στο αστυνομικό τμήμα Αργυρουπόλεως, γνωρίζοντας ότι θα τον καταγγείλει για βιασμό, καθώς -όπως υποστηρίζει- τον είχε απειλήσει. «Είναι δεδομένο ότι είχα προστρέξει στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρουπόλεως για να δηλώσω την εξαφάνιση της κόρης μου διότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έφευγε από το σπίτι και η ίδια η κόρη μου με είχε διαμηνύσει ότι σε περίπτωση που θα την ψάξω θα δηλώσει ότι την έχω βιάσει».

Μάλιστα ρίχνει το φταίξιμο στη σύζυγο του υποστηρίζοντας οτι του έκρυβε πράγματα για την κόρη τους:

«Η σύζυγός μου αν και γνώριζε τις κινήσεις της, φρόντιζε εντέχνως να με παραπλανά και να μου αποκρύψει την αλήθεια. Είχα εκφράσει πλειστάκις την ανησυχία μου για τις επαφές της με κάποιον Δ. και η σύζυγος μου με διαβεβαίωνε ότι πρέπει να διαχειριστεί το θέμα η λογοθεραπεύτρια - εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής Ρ.Γ».

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως η κόρη του είχε πέσει θύμα οργανωμένου κυκλώματος πορνείας, αφού «την υπέθαλπε» η σύζυγος του, που -κατά τον ίδιο- γνώριζε καλά πρόσωπα και καταστάσεις.