Άλιμος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν 14χρονο για του κλέψουν το κινητό

Σοκαριστική υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλιμος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν 14χρονο για του κλέψουν το κινητό

Λίγες μέρες μετά την επίθεση με μαχαίρι που έγινε στο Ζωγράφου, θύμα επίθεσης με μαχαίρι από συνομήλικους του στον Άλιμο για να του κλέψουν το κινητό, έξω από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων της περιοχής έπεσε και ένας 14χρονος.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 9 προσαγωγές, αγόρια και κορίτσια ενώ ο 14χρονος δέχθηκε επίθεση για του κλέψουν το κινητό και αφού το απέσπασαν τον μαχαίρωσαν στα πλευρά.

Ο άτυχος νεαρός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ στα άτομα που έχουν προσάγει οι αστυνομικοί στο αστυνομικό τμήμα στον Άλιμο βρέθηκαν το κινητό του θύματος και ένα μαχαίρι.

Μιλούσε σε live στο instagram και τον πυροβόλησαν 12 φορές

Οι εικόνες με την δολοφονία του ράπερ Indian Red Boy ενώ έκανε live στο Instagram σοκάρουν! Όπως μετέδωσε η Daily Mail ο χαμός του σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα της 8ης Ιουλίου στην πόλη Χόθορν την ώρα που ο ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Zerail Rivera, συνομιλούσε με έναν φίλο του στο Instagram.

Η συγκεκριμένη είδηση πραγματικά σοκάρει και αποτελεί πρωτοφανές περιστατικό καθώς είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί παγκοσμίως.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί φαίνεται ο 21χρονος ράπερ να μιλάει όταν ξαφνικά ακούγεται ένας θόρυβος, ο νεαρός ράπερ «εξαφανίζεται» για λίγο από την κάμερα και στη συνέχεια εμφανίζεται με αίματα στο πρόσωπο προσπαθώντας να ψελλίσει τη λέξη «βοήθεια».

Την ώρα των πυροβολισμών, ο φίλος του ράπερ, ο influencer Kapone ακούγεται να λέει «τι σκ@@@; Αδερφέ, τι σκ@@@@; Που είσαι;». Ενώ ο Indian Red Boy προσπαθεί να πει τη λέξη βοήθεια, γυρνάει την κάμερα μέσα στο αυτοκίνητο όπου είναι τραυματισμένος και δηλώνει το μέρος που βρίσκεται. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η κάμερα πέφτει από τα χέρια του και το live σταματά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ράπερ δέχθηκε τουλάχιστον 12 πυροβολισμούς.

Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι η δολοφονία σχετίζεται με διαφορές ανάμεσα σε συμμορίες.