Ηλιούπολη: Προκλητικός στα social media ο αστυνομικός - Τα χυδαία βίντεο και οι φωτογραφίες με όπλα

Σοκάρουν τα ευρήματα της αστυνομίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιούπολη: Προκλητικός στα social media ο αστυνομικός - Τα χυδαία βίντεο και οι φωτογραφίες με όπλα

Όλο και περισσότερα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια στην υπόθεση του βιασμού της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη, με τον αστυνομικό να παρουσιάζει μία άστατη ζωή μέσα από τα προφίλ του στα social media.

«Πίστεψέ με, μια σφαίρα θα φας στο κεφάλι, πίστεψέ με». Αυτό το μήνυμα είχε στείλει από το κινητό του τηλέφωνο ο 39χρονος αστυνομικός σε συνάδελφό του περίπου 2 χρόνια πριν, υποπτευόμενος ότι διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τη σύζυγο του.

Οι συχνές αυτές απειλές προς συναδέλφους του για σοβαρούς αλλά και μη σημαντικούς λόγους ήταν η αιτία που τον περασμένο Ιούνιο τέθηκε σε αργία με το ερώτημα της απόλυσης. Οι Αρχές έπειτα από τις βαρύτατες καταγγελίες της 19χρονης κοπέλας, την οποία ο πρώην ειδικός φρουρός εξέδιδε υπό την απειλή της βίας στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, εξετάζουν το παρελθόν του, αλλά και τις… «δραστηριότητές» του εκτός σώματος.

Η αστυνομία προχώρησε το Σάββατο το βράδυ σε έρευνα στο διαμέρισμα αμέσως μετά τη σύλληψη του 39χρονου. Εκεί εντοπίστηκε μια φωτογραφική μηχανή, κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων.

Ηλιούπολη αστυνομικός 19χρονη

Εμφανίστηκε στα δικαστήρια με μπλουζάκι γνωστής ελληνικής πορνογραφικής εταιρίας, είχε «πρωταγωνιστήσει» ως τραγουδιστής σε video clip, ενώ λίγα χρόνια πριν είχε απασχολήσει και γνωστή τηλεοπτική εκπομπή.

Το παρελθόν και το… παρόν του 39χρονου έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. «Βασικά, δεν θα προλάβεις να μιλήσεις. Μια σφαίρα, έναν ήχο θα ακούσεις μόνο. Αυτό σ’ το ορκίζομαι στο παιδί μου», απειλούσε τον Μάρτιο του 2019 έναν αστυνομικό φρουρό υπουργού που θεωρούσε ότι είχε σεξουαλική σχέση με την πρώην σύζυγό του.

Είχε δώσει μάλιστα ραντεβού με τον συνάδελφο του για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο αεροδρόμιο, με τη διαμάχη να ολοκληρώνεται με… μία μήνυση. Λίγα χρόνια πριν, ο 39χρονος είχε γίνει θέμα σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα με αφορμή μια… φωτογραφία στο Facebook.

Απεικόνιζε αυτόν και τη μετέπειτα σύζυγό του να κάθονται μπροστά σε ένα τραπέζι που επάνω είχε χρήματα, όπλα και λευκή σκόνη που παρέπεμπε σε ναρκωτική ουσία. Πραγματογνώμονες αποφάνθηκαν ότι η φωτογραφία ήταν προϊόν μοντάζ, ενώ το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από έρευνα διαπίστωσε ότι ένας άνδρας, στο Μεγάλο Πεύκο, ήταν ο διαχειριστής του λογαριασμού που κράτησε τον ειδικό φρουρό για τόσους μήνες μακριά από την υπηρεσία του.

Ο αστυνομικός – μαστρωπός εμφανίζονταν στα social media, ως ένας πατριώτης που αγαπούσε τις ένοπλες δυνάμεις αλλά και σώμα της αστυνομίας που… υπηρετούσε. Στις σελίδες του αναρτούσε συχνά όπλα, στρατιωτικές εξαρτήσεις ακόμα και χειροβομβίδες, ενώ συχνά έδινε και συμβουλές για την ποιότητα της ζωής αλλά και των ανθρώπων.

Το χυδαίο βίντεο του αστυνομικού από την Ηλιούπολη

Ένα τουλάχιστον χυδαίο βίντεο που προκαλεί αηδία και αποτροπιασμό κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνοντας τον αστυνομικό-μαστροπό της 19χρονης στην Ηλιούπολη να εξευτελίζει με τραγικό τρόπο τη γυναίκα που έχει δίπλα του.

Το βίντεο εστάλη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είναι ελάχιστης διάρκειας και δείχνει τον εν ενεργεία αστυνομικό να κάνει χυδαίες και εξευτελιστικές πράξεις.

Παρουσιάζοντας το πρόσωπο που έχει δίπλα του ως μηχανή του σεξ, ο αστυνομικός και φερόμενος βιαστής επιδεικνύει στην κάμερα το δήθεν «τρόπαιο» χτυπώντας τα οπίσθια μιας κοπέλας, την οποία προφανώς και εκμεταλλεύεται.

Κι άλλη κοπέλα απελευρώθηκε μαζί με την 19χρονη

Στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση στην Ηλιούπολη μίλησε η Αντωνία Λεγάκη, η δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας που κατάφερε να απελευθερωθεί από το διαμέρισμα-κολαστήριο στην Ηλιούπολη στο οποίο την κρατούσε κλεισμένη ο αστυνομικός που κατηγορείται για κακοποίηση και μαστροπεία, ο οποίος από την πλευρά του αρνείται τα πάντα.

«Έχουν έρθει σε μένα τρεις ακόμα κοπέλες και μου έχουν μιλήσει για αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. τον αστυνομικό), μία εξ αυτών με περισσότερες λεπτομέρειες» τόνισε.

Η ίδια άφησε αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του και τόνισε ότι, «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι, κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

Η κ. Λεγάκη ανέφερε επίσης ότι ο αστυνομικός είχε σπάσει το κινητό της 19χρονης, για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν, ενώ αναφέρθηκε και σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.

Η δικηγόρος επιβεβαίωσε επίσης ότι η μητέρα της 19χρονης δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της, αφού στο «πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός, της είχε απαγορεύσει να πει οτιδήποτε».

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «έχει κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους», ωστόσο διευκρίνισε ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε σίγουρα ακόμα ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες», είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι, έχει την πληροφορία ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».

Κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι, «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».