Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Η έκκληση βοήθειας της Κάρολαϊν στην σύμβουλό της - «Τον σιχαίνομαι, θέλω να χωρίσω»

Σοκαριστικές εξελίξεις

Γλυκά Νερά: Η έκκληση βοήθειας της Κάρολαϊν στην σύμβουλό της - «Τον σιχαίνομαι, θέλω να χωρίσω»
Ενημέρωση 20.07.2021 20:50
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια από τις αποκαλύψεις που έκανε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Κάρολαϊν, Ελένη Μυλωνοπούλου στην κατάθεσή της στην αστυνομία, στην οποία μίλησε για τα συναισθήματα που έτρεφε το θύμα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες προκύπτουν τον τελευταίο καιρό για την υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα και σίγουρα, η Ελένη Μυλωνοπούλου αποτελεί ένα πρόσωπο - κλειδί που βρέθηκε κοντά στο ζευγάρι και γνώρισε όλα τα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ τους.

Οι αποκαλύψεις της ψυχολόγου της Κάρολαϊν για τα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως ο Αναγνωστόπουλος έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν, όμως όταν βγήκε από το γραφείο αυτός, η κοπέλα αποκάλυψε στη σύμβουλο ότι θέλει να χωρίσει από τον σύζυγό της και ζήτησε βοήθεια, όντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Συγκεκριμένα, η Καρολάιν είπε "είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο"...

Η κ, Μυλωνοπούλου κατέθεσε στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία θα ερευνήσει τι τηλεφωνήματα ήταν αυτά και από ποιους έγιναν.

Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου (περίπου μία εβδομάδα προ της διαλεύκανσης της υπόθεσης) όπου αυτός φαίνεται να υποκρινόταν τον συντετριμμένο "για την Καρολάιν που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω".

Όμως παράλληλα επιχειρούσε να μάθει πληροφορίες από την κ. Μυλωνοπούλου για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την 20χρονη και τι προτίθεται να αναφέρει στις αστυνομικές Αρχές.

Εντυπωσιακό είναι ακόμη ότι ο 33χρονος στην εν λόγω συνάντηση του είχε εκφράσει και… υποψίες ότι η "ληστρική" επίθεση -σύμφωνα με το σενάριο που είχε παρουσιάσει στην ΕΛΑΣ- στα Γλυκά Νερά, εκπορευόταν από άτομα με τα οποία είχε έλθει σε συναλλαγή για την αγορά οικοπέδου και οι οποίοι υποτίθεται ότι τον είχαν παραπλανήσει.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν ερωτήσεις στη σύμβουλο ψυχικής υγείας για την πρώτη κατάθεσή της στην ΕΛΑΣ κι αν υπήρξε άτυπη ενημέρωση των αστυνομικών για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι, όπως φερεται να έχει πει η δικηγόρος της συμβούλου κ. Σταματία Μάρκου.

Οι 3 γυναίκες από το παρελθόν του Μπάμπη και οι αποκαλύψεις

Αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το παρελθόν του Μπάμπη, του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών . Το τελευταίο χρονικά στοιχείο αφορά πρόσωπα από το παρελθόν του, τα οποία έχουν εξεταστεί από τις αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν με οποιοδήποτε τρόπο είχαν επηρεάσει τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, οι ερευνητές που έχουν αναλάβει το έργο της πλήρους διαλεύκανσης αυτής της υπόθεσης κατάφεραν μέσω εργαστηριακών ευρημάτων από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ να εντοπίσουν τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να είχε στενή σχέση στο παρελθόν.

Οι ερευνητές ήρθαν σε επαφή και με τρεις γυναίκες, προκειμένου να προσδιορίσουν τη σχέση που είχαν με τον 33χρονο δράστη και να διαπιστώσουν αν αυτές οι επαφές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρέασαν τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν. Ωστόσο, δύσκολες είναι οι στιγμές για τον πιλότο μέσα στη φυλακή.

Γλυκά Νερά Οι 3 γυναίκες από το παρελθόν του Μπάμπη

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν ουδεμία σχέση με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο 32χρονος πιλότος, καθώς είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα από το κινητό τηλέφωνο του συζυγοκτόνου προκύπτει ότι ο 32χρονος είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να λάβουν καταθέσεις από τα τρία αυτά πρόσωπα, καθώς δεν διαπιστώθηκε ότι σχετίζονται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, από τη «φιλική» κουβέντα που είχαν οι ερευνητές μαζί τους προέκυψαν πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του πιλότου, που ενδέχεται να βοηθήσουν ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό κίνητρο του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φολέγανδρος: «Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν»

Γλυκά Νερά: Δυσάρεστα νέα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από την φυλακή

Share