Αλλάζουν όλα στα Jumbo - Η απόφαση του Απόστολου Βακάκη

Η κίνηση που θα αναστατώσει την αγορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλλάζουν όλα στα Jumbo - Η απόφαση του Απόστολου Βακάκη

Μία νέα απόφαση του Απόστολου Βακάκη, έρχεται για να ανατρέψει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα για την πασίγνωστη και αγαπημένη αλυσίδα καταστημάτων Jumbo. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία κίνηση που θα φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, ο Απόστολος Βακάκης προχωράει στην αλλαγή της πολιτικής προμήθειας προϊόντων από την Κίνα και στρέφεται σε λύσεις στην Ευρώπη.

Πρώτον, τα μεταφορικά κόστη από την Κίνα προς την Ευρώπη έχουν πολλαπλασιαστεί, με τα ναύλα να έχουν φτάσει στα ύψη και το εργατικό κόστος έχει αυξηθεί. Ο κυριότερος όμως λόγος είναι οι παθογένειες που ανέδειξε η πανδημική κρίση.

Οι εφοδιαστικές αλυσίδες παρουσίασαν αρρυθμίες και τα προβλήματα τροφοδοσίας στις αγορές που δραστηριοποιείται η Jumbo ήταν έντονα. Για όλους τους παραπάνω λόγους ο Απόστολος Βακάκης φέρεται προσανατολίζεται στην εύρεση νέων αγορών. Προς αυτή την κατεύθυνση αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, όπως και η αγορά της Τουρκίας μοιάζουν δελεαστικές... διαβάστε τη συνέχεια για την απόφαση του Απόστολου Βακάκη για τα Jumbo στο Athensmagazine.gr