Γλυκά Νερά - ραγδαίες εξελίξεις: Η γειτόνισσα της Κάρολαιν "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή της

"Το κορίτσι είχε διάθεση για..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά -  ραγδαίες εξελίξεις: Η γειτόνισσα της Κάρολαιν

Στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή πριν από λίγες ημέρες η γειτόνισσα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, περιέγραψε πώς ήταν το κορίτσι την ημέρα του εγκλήματος. Από την εικόνα που έδινε, δε φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον άντρα της, γεγονός αντίθετο στους ισχυρισμούς του δράστη.

Η τελευταία κατάθεση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά

Η ίδια συνομίλησε με την Καρολάιν στο viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα. Το κορίτσι φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα. «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα.

Στη συνέχεια, είπε ότι σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία. Στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» ανέφερε.

«Ο αστρολογικός χάρτης της Καρολάιν έδειξε ότι θα είχε τραγικό τέλος από...»

Οι επιτυχείς προβλέψεις της δεν είναι λίγες, ενώ πολύ καιρό πριν από τον κορoνοϊό “φώναζε” μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 ότι βλέπει τα κράτη να κλείνουν χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί... Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι οι επώνυμοι... πίνουν νερό στο όνομά της και δεν κάνουν βήμα χωρίς αυτήν εάν προηγουμένως δεν συμβουλευτούν τους χάρτες και τις προβλέψεις της. Η -σταθερή αξία στην αστρολογία- Λίτσα Πατέρα, η “μάγισσα” όπως την αποκαλούν χαριτωμένα οι επιστήθιοι φίλοι της, δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και δεν μιλά εύκολα για τη δική της ζωή... Παρόλα αυτά μας υποδέχτηκε εγκάρδια στην πανέμορφη μονοκατοικία της στου Παπάγου και μας άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για όλους και όλα.. Η Ρούλα, η Ελένη, η Ελεονώρα, η Φαίη μπαίνουν στο μικροσκόπιο και ακολουθούν πολλές αποκαλύψεις...

Λίτσα Πατέρα για τον αστρολογικό χάρτη της Καρολάιν

Αναρωτιέμαι εάν είδατε τον χάρτη της Καρολάιν μετά το φριχτό αυτό έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο...

Τον είδα, όπως είδα και του Μπάμπη... Και θέλω να σου πω το εξής: Κοιτάζοντας τον χάρτη της παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, στην Αλάσκα για παράδειγμα, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε, γιατί η Αφροδίτη της ήταν τόσο χτυπημένη. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος.

Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης εδώ.