Ραγδαία ανατροπή στην υπόθεση Μαντλίν

«Αθώος ο Γερμανός παιδόφιλος, δυο Ρώσοι οι ύποπτοι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ραγδαία ανατροπή στην υπόθεση Μαντλίν

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, φαίνεται να μην έχουν σταματημό καθώς όπως όλα δείχνουν, ο ύποπτος Κρίστιαν Μπρίκνερ δεν έχει σχέση με την εξαφάνιση του κοριτσιού αλλά δυο Ρώσσοι.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την γερμανική τηλεόραση σε μια εκπομπή όπου σχετίζεται με τις εξαφανίσεις. Αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως πιθανότατα η Μαντλίν δεν απήχθη από τον Μπρίκνερ όπως όλοι πιστεύουν αλλά από δυο Ρώσους. Μάλιστα, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Sun, η εκπομπή επικαλείται νέες μαρτυρίες τις οποίες έχει παραδώσει στην αστυνομία όμως δεν υπάρχει άλλο στοιχείο, το οποίο να έχει διαρρεύσει.

Να θυμίσουμε πως η Μαντλίν Μακάν, εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 από το θέρετρο Πράια Ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και από τότε έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια έρευνα για να εντοπιστούν τα ίχνη του άτυχου κοριτσιού.

Νέα μαρτυρία για τη μικρή Μαντλίν - Είναι ζωντανή στην Πορτογαλία;

Νέα διάσταση στην υπόθεση της απαγωγής και εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν δίνει μια γυναίκα στην Πορτογαλία η οποία υποστηρίζει ότι το κορίτσι είναι ζωντανό και ζει με μια γερμανική οικογένεια στην πόλη Αλγκάβρε που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 65 χλμ. από την περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά.

Η γυναίκα αυτή υποστηρίζει ότι είδε έξω από σούπερ μάρκετ μια έφηβη η οποία είχε το ίδιο σημάδι με αυτό που είχε στο μάτι της η Μαντλίν.

«Τα μάτια της δεν ήταν ακριβώς μπλε, έφερναν περισσότερο στο πράσινο. Το σημάδι στο δεξί μάτι ήταν εμφανές. Είμαι σίγουρη για ό,τι είδα» είπε η γυναίκα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ανεξιχνίαστες υποθέσεις η γυναίκα υποστήριξε ότι είδε το κορίτσι, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι η Μαντλίν, πριν από 3-4 χρόνια. Ακόμα μια εξέλιξη βόμβα είχαμε πρόσφατα.

Συνεργάτης της εκπομπής υποστήριξε ότι η γυναίκα ήταν αξιόπιστη. «Η εκτίμησή της ήταν ότι η Μαντλίν ανατράφηκε χωρίς κανείς να γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα και τώρα η πορτογαλική αστυνομία εξετάζει τον ισχυρισμό της» είπε σύμφωνα με την Daily Mail.