"Από 3 Αυγούστου..." - Έκτακτη ενημέρωση καιρού από τον Αρναούτογλου

Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Παρά το γεγονός πως από σήμερα ο καύσωνας αρχίζει να σαρώνει πολλές περιοχές ο Σάκης Αρναούτογλου, ο γνωστός μετεωρολόγος, μέσα από την σελίδα του στο Facebook ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά πως ουσιαστικά αυτά τα υψηλά επίπεδα θερμότητας θα ηρεμήσουν από 3 Αυγούστου και μετά.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Σημάδια εξασθένησης σε αρκετές περιοχές αλλά οχι πλήρους υποχώρησης του κάυσωνα από όλη τη χώρα από την Τρίτη 3 Αυγούστου θέλουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία!

Για ότι νεότερο θα υπάρχει ενημέρωση μέσα απο τη σελίδα μου στο facebook!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Σημάδια εξασθένησης σε αρκετές περιοχές αλλά οχι πλήρους υποχώρησης του κάυσωνα από όλη τη χώρα από την Τρίτη 3...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, July 27, 2021

Η αυριανή πρόγνωση της ΕΜΥ

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα σε όλη σχεδόν τη χώρα. Ειδικότερα, στην ηπειρωτική Ελλάδα οι υψηλότερες τιμές προβλέπεται να σημειωθούν στη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία (έως 40 με 41 βαθμούς Κελσίου) και στην κεντρική Μακεδονία (έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου). Στη νησιωτική Ελλάδα οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου (έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου).

Τα Μερομήνια

Ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Νικ. Βογιατζής που παρατηρεί χρόνια τώρα τα ημερομήνια, δίνει τα φώτα του...

Μερομήνια 2021

  • Τον Ιούλιο του 2021 προβλέπεται άστατος καιρός 1-10 του μήνα με βροχές και μπουρίνια, καλός καιρός με ζέστη 11-24 και άστατος 26-31 με βροχές, μπουρίνια και ανέμους.
  • Τέλος ο Αύγουστος του 2021 προβλέπεται να έχει άστατο καιρό 1-8 του μήνα, με βροχές και μπουρίνια και ήπιο καιρό 8-13 του μήνα.