Το Πόθεν Εσχες των πολιτικών βγήκε στην δημοσιότητα

Όλες οι δηλώσεις που υπέβαλαν το 2020

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το Πόθεν Εσχες των πολιτικών βγήκε στην δημοσιότητα

Στην δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών και κυρίως του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα, οι δηλώσεις αφορούν αυτά που υπέβαλαν το 2020 πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

Οι δηλώσεις αφορούν τα στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση κατά την οικονομική χρήση του 2019 και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής.

Το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Σε διαθεσιμότητα ο Τάσος Ποτσέπης μετά την υβριστική επίθεση στον Μητσοτάκη

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός ως «Αγάπη Μόνο», τιμωρήθηκε μετά από πρόσφατη υβριστική του ανάρτηση που αφορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση οδήγησε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να διατάξει διοικητική έρευνα για τα λεγόμενα και το βίντεο του συνοριοφύλακα που είναι γνωστός από τη συμμετοχή του σε παλιότερες trash εκπομπές ως «Αγάπη Μόνο».

Να σημειώσουμε ότι ο Τάσος Ποτσέπης υπηρετεί ως συνοριοφύλακας στη Χίο. Ο ίδιος, όλο το τελευταίο διάστημα, κάνει συνεχώς αναρτήσεις ενάντια στα μέτρα για τον κορωνοϊό αφού φαίνεται να είναι οπαδός του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Ο συνοριοφύλακας δικαιολόγησε την ανάρτησή του, λέγοντας ότι αναφερόταν σε ένα παλιό φίλο του με τον οποίο βρίσκονται σε διαμάχη. «Τα fake news της χώρας με στοχοποιήσανε με δόλο γράφοντας πως βρίζω τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη», σημειώνει πιο κάτω.

ΑΠΟ ΧΘΕΣ 26/72021 ΕΧΩ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΧΙΟΥ 💙☦🇬🇷🙏 Ο ΛΟΓΟΣ...

Posted by Τάσος Ποτσέπης on Wednesday, July 28, 2021

Όσα ξέρουμε για τον Τάσο Ποτσέπη

Το fit αγόρι που κατάγεται από την Έδεσσα και φιλάει τα μπράτσα του είναι 23 και σπουδάζει Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ γυμνάζει τα «μούσκουλα» καθημερινά για να είναι σε φόρμα και να μπορεί να τα δείχνει ακόμη περισσότερο.

Ο αγαπημένος Τάσος βροντοφωνάζει «Αγάπη Μόνο» κάνοντας το, το σύνθημα των ημερών και προκαλώντας μας άφθονο γέλιο. Δεν υπάρχει παρέα που να μην έχει υιοθετήσει το moto του αλλά ευτυχώς όχι τον εκνευριστικό τόνο της φωνής του.

Σαν γνήσιος κανονιέρης χρησιμοποιεί τα χέρια του σαν όπλα και «εκτοξεύει» ρουκέτες αγάπης από το στόμα του. Αναλύοντας το προφίλ του μοναδικού μπρατσαρά, είδαμε πολλές φωτογραφίες – προφανώς χωρίς μπλούζα-, και φυσικά διάφορα βίντεο που δείχνουν τον νεαρό να επιδίδεται σε χορευτικά πάνω στη μπάρα χαρίζοντας μοναδικά στριπτίζ.

Θα μπορούσε κάλλιστα να πει κάποιος πως ο τύπος έχει «πρόβλημα» αλλά ξέρει τι κάνει, και το κάνει καλά. Φωνάζει, ωρύεται σαν κακομαθημένο 5χρονο για να περάσει το δικό του και προσπαθεί να μας επιβάλλει τη γλυκιά κατά τα άλλα φυσιογνωμία του. Όσοι τον ξέρουν μιλούν για ένα παιδί που έχει μεγάλη…αυτοπεποίθηση, πιστεύει πως μπορεί να καταφέρει τα πάντα ενώ στόχος του είναι η αναγνωρισιμότητα…όχι γιατί είναι ψώνιο αλλά γιατί πιστεύει πως μπορεί να μεταδώσει χαρά και θετική ενέργεια. Είναι ευγενικός, πρόσχαρος και άλλα πολλά!

Στα social media μετράει χιλιάδες φίλους που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν ενώ πρόσφατα δημιουργήθηκε και σελίδα που τον αναγνωρίζει ως δημόσιο πρόσωπο….Αγάπη μόνο θα πούμε….αλλά σε χαμηλότερο τόνο…