Πένθιμο πέπλο σκέπασε τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Η λυπητερή ανακοίνωση

Δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθιμο πέπλο σκέπασε τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Η λυπητερή ανακοίνωση

Θρηνούν τα αγαπημένα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους μοιράστηκαν με τους πελάτες τους το γεγονός αυτό.

Η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, το οποίο συνήλθε εκτάκτως το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 στα γραφεία της Εταιρείας, που βρίσκονται στη Λεωφ. Κηφισού 136, στο Περιστέρι, ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέα Ποταμιάνου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός σημαντικού Ανθρώπου για την Εταιρεία, ο οποίος χαρακτηριζόταν από το πάθος του και τη μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα καθώς και για τη συνεισφορά του στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Tο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και με παμψηφία τα παρακάτω:

Σύσσωμο το Δ.Σ. να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στις 11:00 π.μ. στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, σε όλα τα Καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική.

Στη μνήμη του εκλιπόντος να κατατεθούν τα ακόλουθα ποσά:

  • 5.000€ για τα Special Olympics Ελλάδας
  • 5.000€ για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών
  • 5.000€ για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Το παρόν να δημοσιευθεί στον ημερήσιο Τύπο.

Το τελευταίο αντίο στον Α. Ποταμιάνο

Ανδρέας Ποταμιανός Σκλαβενίτης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του για το θάνατο του Ανδρέα Ποταμιάνου, τον πατριάρχη της κρουαζιέρας και πρωτοπόρο σε οραματισμούς.

Ο Ανδρέας Ποταμιάνος, πέραν των καινοτόμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, υπήρξε και καθοδηγητής πολλών πολιτιστικών, επιχειρηματικών και αθλητικών φορέων, προσφέροντας εθελοντικά τις γνώσεις του και την εμπειρία του.

Ήταν ο πρώτος που προέβλεψε την κατάρρευση της κρουαζιέρας, αναφέροντας ότι το Ελληνικό πλοίο είναι πολλαπλάσια ακριβότερο από τα πλοία με ξένη σημαία, αναγκάζοντας τους πλοιοκτήτες να αλλάξουν σημαία.

Η ΕΕΝΜΑ αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη προσφορά του μεταστάντος στη ναυτιλία και ειδικότερα στην κρουαζιέρα καθώς και την προσφορά του σε κοινωφελή έργα και δράσεις αποφάσισε την κατάθεση στεφάνου και τη διάθεση χρηματικού ποσού για φιλανθρωπικούς σκοπούς.