Γαλάτσι: H ιδιοκτήτρια ανέβασε φωτογραφία με το νεκρό σκυλί - Η ανάρτηση για τον αστυνομικό που το σκότωσε

Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γαλάτσι: H ιδιοκτήτρια ανέβασε φωτογραφία με το νεκρό σκυλί - Η ανάρτηση για τον αστυνομικό που το σκότωσε

Σάλος επικρατεί από χθες με την είδηση πως αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε οικόσιτο ζώο μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών του. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η αστυνομία σε ανακοίνωση της, τον πυροβόλησε όταν ο σκύλος του επιτέθηκε, καθώς ο αστυνομικός που είχε κληθεί στο σημείο προσπαθούσε να χωρίσει τον ιδιοκτήτη του με γειτόνισσα που είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό η ιδιοκτήτρια του σκύλου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας πως έκανε μήνυση στον αστυνομικό, καθώς τον σκότωσε όχι γιατί του επιτέθηκε, αλλά γιατί πήδηξε πάνω του κουνώντας την ουρά για να παίξει.

Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία του σκύλου ο οποίος ήταν νεκρός από σφαίρα στο πάτωμα....

Η ανάρτηση της ιδιοκτήτριας του σκύλου στο Γαλάτσι

Ο Ody (Odysseus) δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί μας....πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11πμ από αστυνομικό της ομάδας...

Posted by Stav Roula Kyniska on Thursday, August 12, 2021

«Γονάτισε και πυροβόλησε τον σκύλο στην καρδιά» λέει για τον αστυνομικό ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ

Συμφωνα με οσα είπε στο protothema.gr, «το ολο θεμα δημιουργήθηκε από μια οφειλή κοινοχρήστων που δεν ήθελε να καταβάλει μια ένοικος της πολυκατοικίας».

Σύμφωνα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και ιδιοκτήτη του νεκρού πιτμπουλ, Κωνσταντίνο Νικολαΐδη, η εν λογω ένοικος κάλεσε την αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι δήθεν την απείλησε, επειδή δεν δεχόταν να πληρώσει οφειλή κοινόχρηστων απο τον περασμένο Νοέμβριο. «Οταν ηρθαν οι αστυνομικοί, ζήτησε να ανέβουν όλοι μαζί στην ταράτσα για να τσεκάρει τον ηλιακό θερμοσίφωνά της» λεει ο κ Νικολαΐδης.

«Της είπα με ωραίο τρόπο ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνει, όμως εκείνη επέμενε, με προφανή σκοπό να με "καρφώσει" στην αστυνομία για τα δυο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ, που εχω στην ταράτσα, παρά το ότι γνωρίζει πως έχω υπογεγραμμένο χαρτί απ' ολους τους ενοίκους για να τα κρατάω εκεί, με ασφάλεια, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Ειχα φτιάξει σκυλόσπιτα και κοιμόντουσαν εκεί» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης των πίτμπουλ, «είχαν ανέβει ήδη δυο-τρεις αστυνομικοί στην ταράτσα όταν ανέβηκε ένας ακόμη, νεαρής ηλικίας και ανεκπαίδευτος, όπως αποδείχτηκε».

Και συνεχίζει: «Ο σκύλος πήδηξε προς το μέρος του, κουνώντας την ουρα του, δηλαδη με προθεση να παίξει. Το δάγκωμα στο πόδι του αστυνομικού έγινε με παιχνιδιάρικη διαθεση και μάλιστα ο αστυνομικός φορούσε προστατευτικά μέχρι το γόνατο και στα δυο του πόδια. Κι όμως, αντέδρασε αψυχολόγητα. Έκανε ένα βήμα πίσω, γονάτισε και πυροβόλησε τον σκύλο στην καρδιά».