Θα δακρύσετε - "Τσακίζει" κόκαλα η μητέρα της μικρής Βαλεντίνας για την φωτιά στην Εύβοια

Η ιστορία πίσω από την φωτoγραφία που έγινε viral! «Oύρλιαζα, έπιανα τα μαλλιά μου, το παιδί μου έκλαιγε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα δακρύσετε -

"Τσακίζει" κόκαλα η μητέρα της Βαλεντίνας, της μικρής που η φωτογραφία της μέσα από το αμάξι και ανάμεσα στις φλόγες της Εύβοιας, να κλαίει, έγινε viral σε όλη την Ευρώπη. Η ίδια περιέγραψε στο STAR τις τραγικές στιγμές που έζησε η οικογένεια της.

«Βλέπαμε τις φλόγες, ήμαστε απέναντι. Και λέω στον άντρα μου: Πάμε, φεύγουμε, ας καεί το σπίτι, ας καούν τα πάντα», σχολιάζει. «Φύγε εσύ, μου είπε. Λέω: Δεν σε αφήνω, θέλω να φύγουμε μαζί», αναφέρει η μητέρα της Βαλεντίνας, με το μικρό κορίτσι να ακούγεται να λέει «κάηκε όλο, φοβήθηκα».

Στη συνέχεια, όπως περιγράφει, «έριξαν νερό γύρω γύρω. Μόλις έριξαν νερό ήρθε πιο κοντά η φλόγα. Από εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα, έφυγα απέναντι και έκλαιγα, ούρλιαζα, έπιανα τα μαλλιά μου, το παιδί μου έκλαιγε».

Να σημειωθεί πως το σπίτι της οικογένειας της μικρής Βαλεντίνας σώθηκε από την φωτιά.

Οι δηλώσεις της κυρίας Παναγιώτας για την συγκλονιστική φωτογραφία της που έγινε viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η φωτογραφία της 81χρονης κυρίας Παναγιώτας από την Εύβοια, στης οποίας το πρόσωπο αποτυπώνει όλον τον πόνο και την απόγνωση που νιώθουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έβλεπαν να χάσουν μέσα σε λίγα λεπτά την περιουσία τους.

Η Παναγιώτα Νουμίδη μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 αναφορικά με την φωτογραφία αυτή αλλά και για τις πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα μας.

«Θόλωσε το μυαλό μου δεν ήξερα τι να κάνω για αυτό φώναζα. Εκείνη την ώρα ήμουν εκτός εαυτού. Φώναζα απελπισμένη και με την υπέρταση που είχα έπεσα κάτω και ήρθε με πήρε η αστυνομία και με πήγε στο κέντρο Υγείας. Είμαι απογοητευμένη γιατί καίγεται ακόμα όλη η Εύβοια. Τον αγαπάω τον τόπο. Μαζευτήκαν πολλά παιδιά από το χωριό και έτσι γλύτωσαν τα σπίτια».

Η ίδια, αναφορικά με την συγκίνηση που προκάλεσε η φωτογραφία, ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».