Πέθανε σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέθανε σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος σε ηλικία 46 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, ο οποίος ήταν μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο ατύχημα. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο με δυο θύματα.

Ο θάνατος του γνωστού καλλιτέχνη σκόρπισε απέραντη θλίψη όχι μόνο σε φίλους αλλά και σε συναδέλφους του. Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr. Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media.

Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου μουσικού προκάλεσε θλίψη, με φίλους και συναδέλφους να τον αποχαιρετούν. Ο Νικόλας Καρίμανλης των Razastarr θέλησε να πει το δικό του «αντίο» καθώς έβαλε στο Facebook μια μαύρη εικόνα. Τα μηνύματα θλίψης έπεσαν σαν "βροχή".

Ακόμη και η αδερφή του, Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις διασημότερες Ελληνίδες ράπερ τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στο facebook.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της

Η ανάρτηση της αδερφής του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου
Όλα όσα είπε για τον θάνατό του

Λίγα λόγια για τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο

  • Οι Razastarr (Νικόλας Καρίμανλης & Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993 και αποτελούν από τότε ένα από τα πιο ιστορικά χιπ χοπ σχήματα στην Ελλάδα καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της χιπ χοπ κουλτούρας.
  • Είναι από τους πιο πρωτοπόρους στην Ελλάδα στο θέμα χιπ χοπ εφόσον έχουν κάνει τολμηρές αλλαγές στην μουσική. Ο Νικόλας και ο Οδυσσέας σαν Razastarr, έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί).
  • Μετά από αρκετά χρόνια “μουσικής απόστασης”, τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν από ένα solo album ο καθένας που τιτλοφορούνται “Εν χρόνω” και “Από το μηδέν στο είμαι”. Στη συνέχεια ο Οδυσσέας έκανε κι άλλες δουλειές και συνεργασίες, ενώ πρόσφατα δημιούργησε τους Muddy Vibez (Οδυσσέας, JK1 και Dj Wheel M). Την νέα δουλειά του παρουσίασε στο Ρομάντσο το 2020.