Έγκλημα στη Μεσαρά: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 27χρονος δολοφόνος

Εξοργισμένοι οι συγγενείς του 39χρονου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα στη Μεσαρά: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 27χρονος δολοφόνος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 27χρονος Ρουμάνος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 25/8 έπειτα από την άγρια δολοφονία όπου σκότωσε έναν 39χρονο κτηνοτρόφο. Μάλιστα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν μαζευτεί αρκετοί συγγενείς του άτυχου άνδρα και όπως ήταν λογικό η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά φορτισμένη. Στο σημείο βρίσκονται και οι άνδρες της ΟΠΚΕ αλλά και Ασφάλειας για κάθε ενδεχόμενο.

Η ένταση που επικράτησε έξω από τα δικαστήρια ήταν μεγάλη, ωστόσο με την παρουσία των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων απέφυγαν τα χειρότερα, παρά την έντονη συναισθηματική φόρτιση των συγγενών του θύματος.

Μάλιστα οι συγγενείς φώναζαν χαρακτηριστικά: «Φονιά» φώναζαν κάποιοι, ενώ άλλοι απευθύνονταν στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν, ώστε να μην φτάσουν κοντά στο δράστη, λέγοντας «αφήστε μας».

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 48χρονος Γεωργιανός

Η γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει το πανελλήνιο ύστερα από τις τελευταίες πληροφορίες που βγαίνουν προς την επιφάνεια. Πιο συγκεκrιμένα, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας με θύμα την 56χρονη γυναίκα, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Στις διωκτικές Αρχές ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος παραδέχτηκε το έγκλημά του. Σύμφωνα με την ΕΛΛΑΣ ο 48χρονος δολοφόνος, σκότωσε την άτυχη γυναίκα με πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση

«Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες (23-08-2021), στην περιοχή της Ανάληψης. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο συμβίος του θύματος. Πρόκειται για 48χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι), τραυμάτισε θανάσιμα την 56χρονη γυναίκα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, σε περιοχή της Καλαμαριάς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών, σε αδόμητο οικόπεδο στην περιοχή της Ανάληψης, βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα με ίχνη αίματος, μεταξύ των οποίων η ταυτότητα του θύματος, ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο και έγγραφο του δράστη, στα οποία είχε τεθεί φωτιά που κατασβήστηκε από περίοικους προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος εξάπλωσης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Γείτονας της 55χρονης Ελένης Χ. που βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της άκουσε λεπτό προς λεπτό το φονικό της οδού Γραβιάς.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του γείτονα ο καυγάς της 55χρονης με τον σύντροφό της διήρκεσε περίπου τριάντα λεπτά. Κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φώναζε... διαβάστε τη συνέχεια για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη στο Athensmagazine.gr