Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο Γεωργιανός που σκότωσε τη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη

Με τον επίδεσμο που είχε στο χέρι του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο Γεωργιανός που σκότωσε τη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η είδηση, πως ο 49χρονος Γεωργιανός, ο οποίος έσφαξε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη, αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του στο κρατητήριο με τον επίδεσμο που είχε στο χέρι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του.

Ο Γεωργιανός είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Ο δράστης βγήκε με τα χέρια του γεμάτα αίματα από το διαμέρισμα της συντρόφου του, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο 55χρονος διατηρούσε σχέση με την 56χρονη συμπατριώτισσά.

Οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού, το οποίο φέρεται να είχε σχέση τους τελευταίους έξι μήνες και οι γείτονες άκουγαν συχνά φωνές από το διαμέρισμα που ανήκε στο θύμα.

Ο 55χρονος φέρεται να ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ, να γινόταν συχνά οξύθυμος και κάποιες φορές βίαιος και να δούλευε ευκαιριακά, γεγονός που αποτελούσε συχνά αιτία καβγά μεταξύ του ζευγαριού. Από την πλευρά της η 56χρονη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Αυγούστου για μία ακόμα φορά προκλήθηκε μεγάλη ένταση μέσα στο διαμέρισμα του θύματος. Ακούστηκαν γδούποι και αμέσως μετά γείτονας άκουσε μια γυναικεία φωνή να λέει «σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις».