Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Πακιστανός που βίασε γυναίκα στο κέντρο της πόλης

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου 10 μέρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Πακιστανός που βίασε γυναίκα στο κέντρο της πόλης

Ένα νέο συγκλονιστικό περιστατικό βιασμού σημειώθηκε πριν από περίπου 10 μέρες στη Θεσσαλονίκη και πριν από λίγες ώρες, ένας 25χρονος Πακιστανός συνελήφθη και μάλιστα αναγνωρίστηκε από το θύμα του.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα χασίς ενώ, στη συνέχεια, αναγνωρίστηκε από την παθούσα. Μετά την επ’αυτοφώρω σύλληψη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και τα περαιτέρω, ενώ θύμα βιασμού έπεσε και μία 21χρονη στην Κρήτη.

Εις βάρος του 25χρονου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το βιασμό της νεαρής γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

Θεσσαλονίκη βιασμός

Ο συλληφθείς φέρεται ότι προσέγγισε την κοπέλα που βάδιζε επί της οδού Βιζυηνού, στην περιοχή 40 Εκκλησιών, τα ξημερώματα της 18ης Αυγούστου. Την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Ύστερα από σχετική καταγγελία, ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και ο 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

"Αυτοί που βιάζουν δεν λέγονται άντρες, λέγονται..."

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη! Η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και απάντησε για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ελληνικό #metoo, ενώ αποκάλυψε και τις ακραίες καταστάσεις που έχει ζήσει με πελάτες στα νυχτερινά μαγαζιά που τραγουδούσε.

Όσο εκείνος περνάει μαρτυρικές ώρες στην φυλακή, έξω... γίνεται το έλα να δεις!

Μετά τα όσα συγκλονιστικά βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ζήσατε καταστάσεις που ήταν εφιαλτικές στη ζωή σας;

Είναι λίγες οι γυναίκες που δεν έχουν υποστεί κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς. Δεν μιλάμε για φλερτ. Μιλάμε για απόπειρες. Είναι άδικο και απάνθρωπο από την πλευρά των ανδρών να βλέπουν τη γυναίκα μόνο για σαρκική επιθυμία. Ευτυχώς, ήμουν τυχερή και πάντα κάπως ξέφευγα από τέτοιες καταστάσεις. Αυτοί δεν λέγονται άνδρες, είναι κτήνη.

Υπήρξε ακραία συμπεριφορά θαυμασμού από θαυμαστή σας όλα αυτά τα χρόνια;

Είχαμε πολλά τέτοια. Και καψουρέματα και τραπέζια να αναποδογυρίζουν και κόψιμο φλεβών είχαμε. Τον βγάζαμε έξω με δεμένα τραπεζομάντηλα στα χέρια για να σταματήσει το αίμα και εκείνος ερχόταν και ξαναέκοβε τις φλέβες. Άγριες καταστάσεις.

Το τραγούδι σάς απέφερε αυτά που ονειρευόσασταν;

Δεν νιώθω αδικημένη, όμως δούλεψα πάρα πολύ. Πήρα πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που έχω δώσει. Δεν κοίταξα ποτέ το ρολόι για να φύγω από ένα πρόγραμμα. Αντιθέτως, ήθελα να ικανοποιήσω μέχρι και τον τελευταίο πελάτη.

Ωστόσο, η Κατερίνα Στανίση δεν είναι η μόνη διάσημη που σχολίασε το γεγονός...