Συνελήφθη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Κατηγορείται για τον βιασμό μίας 17χρονης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συνελήφθη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συνελήφθη μιας και κατηγορείται για τον βιασμό μίας 17χρονης κοπέλας.

Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που συνελήφθη

Αναμένεται αύριο, Τρίτη, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Όπως κατήγγειλε η 17χρονη, έπιναν μαζί σε μπαρ στον Ωρωπό, τη μέθυσε και μετά την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε, όπως αναφέρει το thetoc.gr

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του το οποίο εκτελέστηκε, και συνελήφθη στο σπίτι του, ενώ για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και ο ποδοσφαιριστής, Μπέντζαμιν Μεντί.

Τα νομικά ζητήματα στα οποία έχει εμπλακεί ο

Τον Ιανουάριο του 2018, ανακοινώθηκε ότι θα περάσει από δίκη για έναν καυγά σε ένα μπαρ στη Βαλένθια τον προηγούμενο Νοέμβριο, όταν ο παίκτης φαίνεται να κράδαινε ένα πιστόλι και να απειλούσε, ενώ νοσηλευόταν με τραυματισμό.

Συνελήφθη ξανά για ένα ξεχωριστό περιστατικό στις 20 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά επειδή φέρεται να έδεσε και να επιτέθηκε σε έναν άνθρωπο στο σπίτι του, μαζί με δύο άλλους και στη συνέχεια να πηγαίνει στο σπίτι του θύματος για να το διαρρήξει.

Για το τελευταίο περιστατικό, κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας και τέθηκε σε προσωρινή κράτηση. Στις 13 Ιουλίου 2018, απελευθερώθηκε από τη φυλακή μετά την καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ.