Απολογείται σήμερα ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό

Τι θα ισχυριστεί στην απολογία του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απολογείται σήμερα ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό

Ενώπιων της 21ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα (31/8) ο γνωστός ποδοσφαιριστής στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τον ομαδικό βιασμό μίας 17χρονης κοπέλας.

Ο ποδοσφαιριστής αρνείται όλες τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του, ενώ υποστηρίζει πως η κοπέλα δεν του είχε αποκαλύψει την πραγματική της ηλικία.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», ανέφερε ο συνήγορος του.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η 17χρονη του απέκρυψε την ηλικία της, λέγοντας πως ήταν 19 ετών, αλλά και πως ότι συνέβη, ήταν με τη θέληση της.

Στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί σήμερα και ο 40χρονος Νιγηριανός που κατηγορείται επίσης ότι βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Ποδοσφαιριστής βιασμός 17χρονης

Η μαρτυρία του φερόμενου ως θύματος του ποδοσφαιριστή

Καταθέτοντας για πολλές ώρες το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου στο Δωμάτιο Δικανικής Εξέτασης Ανήλικων Θεμάτων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού ψυχολόγου, η 17χρονη που διαμένει μόνιμα στον Βύρωνα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ποδοσφαιριστή και του συγκατηγορούμενού του.

Όπως είπε και αναφέρει το dikastikoreportaz.gr, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε μαζί με την φίλη της σε κατάστημα της Γλυφάδας και στη συνέχεια στον Ωρωπό, μαζί με τον παίκτη του Ολυμπιακού και τον 40χρονο μανατζερ. Τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ είχαν καταναλώσει, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν.

"Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο ποδοσφαιριστής ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία…".

Στην ίδια υπηρεσία προσήλθε και κατέθεσε και η φίλη και μάρτυρας της 17χρονης, μια 16χρονη κοπέλα η οποία επιβεβαίωσε την καταγγελία για βιασμό.

Σημειώνεται ότι οι ραγδαίες εξελίξεις προκλήθηκαν από την απόφαση της 17χρονης να εκμυστηρευτεί στη μητέρα της την υπόθεση βιασμού. Η μητέρα της προσήλθε το απόγευμα της Κυριακής και κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέθεσε και το φερόμενο ως θύμα.