Θρήνος στην Πάτρα για τον 22χρονο Θάνο

«Έσβησε» στα 22 του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Θρήνος στην Πάτρα για τον 22χρονο Θάνο

Την τελευταία του πνοή στα 22 του χρόνια έφυγε ένας νεαρός στην Πάτρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αμερικής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος.

Μάλιστα, η Αστυνομία κάνει λόγο πως η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη με αποτέλεσμα να φύγει από την ζωή.

Ο νεαρός εργαζόταν στον χώρο της εστίασης ενώ είχε ασχοληθεί και παλιότερα με τον αθλητισμό, με την πυγμαχία συγκεκριμένα. Μάλιστα, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το Α.Σ. Πυγμή Πατρών, αναφέροντας πως ο Θάνος ήταν ένας από τους καλύτερους πυγμάχους στην κατηγορία του στην Ελλάδα και ο θάνατός του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πυγμαχική οικογένεια.

Θλίψη για τον χαμό του 22χρονου

Ακόμη ένας θάνατος παιδιού συγκλόνισε την Ζάκυνθο

Μία αληθινή τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, μιας και ένας 9χρονος έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε με τους φίλους του, δίπλα στο σπίτι του, από ηλεκτροπληξία μιας και κρύφτηκε στις εγκαταστάσεις air condition ξενοδοχείου.

Δυστυχώς κάποιο απ’ αυτά είχε διαρροή ρεύματος. Το παιδί ακούμπησε πάνω και το μοιραίο ήρθε αμέσως.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν κατάφερε να το επαναφέρει στη ζωή, βυθίζοντας τη μικρή κοινωνία στη θλίψη…

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ήταν ήδη αργά, ενώ φρίκη έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι βρέθηκε μία νεκροκεφαλή δίπλα σε σπίτι που είχε καεί στα Βίλια.

Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 9χρονου στη Ζάκυνθο

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ,ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός οι οπαίοι συνελήφθησαν αμέσως μετά τον τραγικό θάνατο του 9χρονου αγοριού από ηλεκτροπληξία, χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, o μικρός που έπαιζε με τους φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες αιρ κοντίσιον ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του, μία από τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαρροή ρεύματος το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντας το.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με το πλήρωμα να προσπαθεί να επαναφέρει τον 9χρονο, δυστυχώς μάταια, καθώς το αλβανικής καταγωγής αγόρι κατέληξε.

Στο σημείο έχει φθάσει πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του αιρ κοντίσιον.