Κυπαρισσία: Έσκαψαν το τσιμέντο και βρήκαν πτώμα

Ενδείξεις ότι πρόκειται για 42χρονη Ρουμάνα που αγνοείται

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κυπαρισσία: Έσκαψαν το τσιμέντο και βρήκαν πτώμα

Μία νέα σοκαριστική είδηση έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές ώρες, σύμφωνα με την οποία στην Κυπαρισσία εντοπίστηκε το πτώμα μίας γυναίκας μετά από αναζήτηση που έγινε μέσα στα τσιμέντα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ιδιοκτήτες σπιτιού το πρωί της Τετάρτης παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο και τους κίνησε την περιέργεια και, αφού έσκαψαν βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο εν λόγω οίκημα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr έμενε πριν από καιρό και πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία ο σύντροφος της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικας Γκιους, που αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Με βάση το παραπάνω γεγονός υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία, ενώ μία νέα τραγωδία σημειώθηκε πριν λίγο καιρό με μία τουρίστρια που βρέθηκε νεκρή στα Χανιά.

Η αγνοούμενη με καταγωγή από τη Ρουμανία, Μόνικα Γκιους, έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Κυπαρισσία. Εργαζόταν σαν καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά το Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά. Η Μόνικα, όπως είχε καταγγελθεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η οποία και είχε ασχοληθεί με το θέμα, βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της.

Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στην Κυψέλη

Μία νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Κυψέλη, όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την πυροσβεστική, στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά που ξέσπασε.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν αμέσως τη φωτιά στο διαμέρισμα στην οδό Θήρας, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή της άτυχης γυναίκας, ενώ την ίδια στιγμή προφυλακιστέος κρίθηκε ένας άνδρας για εμπρησμό στη Ζάκυνθο.