Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Τζαβέλλας

Θρήνος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Τζαβέλλας

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τζαβέλλας, ένα από τα ιστορικά στελέχη της ΕΡΤ, της ΕΡΑ Σπορ. Την είδηση θανάτου του έκανε γνωστή η πρώην σύζυγός του, Νίκη, που ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές .

«Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο πρώην άνδρας μου, Γιώργος Τζαβέλλας, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ . Καλός πατέρας των δυο παιδιών μας, αυθεντικός δημοσιογράφος, γοητευτικός άνδρας, προσέλκυε τις γυναίκες. Καλό ταξίδι Γιώργο. Ευχαριστώ για όλες τις καλές στιγμές κ τα δυο παιδιά μας», έγραψε στη ανάρτησή της στο Twitter, μετά την είδηση θανάτου της Άννας Ποταμιανού.

Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Τζαβέλλας

Πριν από μερικούς μήνες πέθανε και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Βλαζάκης

Θρήνος επικρατεί στην ΕΡΤ, μετά την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Βλαζάκης σε ηλικία 61 ετών. Μάλιστα, το κανάλι εξέδωσε και ανακοίνωση για τον θάνατο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον θάνατο του Γιώργου Βλαζάκη

Με θλίψη η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά τον συνάδελφο Γιώργο Βλαζάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Ο Γιώργος Βλαζάκης εργαζόταν από το 1987 στο Τμήμα Ηλεκτρονικής Επεξεργασίας Εικόνας και Ήχου της ΕΡΤ, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στη δημόσια ραδιοτηλεόραση με επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και ήθος.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΕΡΤ θάνατος Γιώργου Βλαζάκη

Η ανακοίνωση του ΠΟΣΠΕΡΤ για τον θάνατο του Γιώργου Βλαζάκη

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έφυγε απο κοντά μας σε ηλικία 61 ετών ο συνάδελφος μοντέρ Γιώργος Βλαζάκης.’Ενας ευγενέστατος άνθρωπος, βαθύτατα ανθρωπιστής, με αρχές και αξίες που δεν τις αρνήθηκε μέχρι το τέλος της ζωής του. Ένας αξιαγάπητος συνάδελφος, εργατικός και τίμιος που επί 33 χρόνια προσέφερε με αξιοσύνη και επαγγελματισμό τις υπηρεσίες του στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Η απώλεια του συνάδελφου Γιώργου είναι μεγάλη για όλους μας, κυρίως όμως για τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά στους οποίους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Καλό Παραδεισο συνάδελφε και φίλε Γιώργο.