Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Στο 1,5 μέτρο απόσταση η Ιωάννα από την 36χρονη

Οι 35 μάρτυρες της δίκης

Επίθεση με βιτριόλι: Στο 1,5 μέτρο απόσταση η Ιωάννα από την 36χρονη
Ενημέρωση 14.09.2021 19:59
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σε λίγες ώρες θα αντικρίσει για πρώτη φορά τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή. Μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, οι δύο γυναίκες θα κάτσουν η μία απέναντι από την άλλη, στη δίκη που αρχίζει αύριο, για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο. Παράλληλα, δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες μετά την τραγωδία που άλλαξε τη ζωή της Ιωάννας, ενώ ακούστε και τον διάλογο με τη χαρτορίχτρα που άναψε «φωτιές»

Η Ιωάννα έχει μελετήσει τον φάκελο της υπόθεσής της λέξη προς λέξη. Θέλει να ξέρει τα πάντα και να είναι προετοιμασμένη για όλα. Στο δικαστήριο θα τη συνοδεύσουν οι συγγενείς της και αγαπημένοι φίλοι που της συμπαραστάθηκαν αυτούς τους εφιαλτικούς 16 μήνες, από την στιγμή που ο χρόνος πάγωσε για εκείνη.

Το πιο πιθανό είναι να παρουσιαστεί με μάσκα. Κάτω απ’ την οποία όμως κρύβονται εικόνες που ανήρτησε η ίδια στο διαδίκτυο, υπενθυμίζοντας το μέγεθος της φρίκης και του απόλυτου δράματος που βιώνει, ενάμισι χρόνο τώρα.

Οι δικοί της, όπως είπε στο LIVE NEWS, τη συμβουλεύουν να μην παραστεί στο δικαστήριο... διαβάστε τη συνέχεια για την επίθεση με βιτριόλι στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης λίγες ώρες πριν την δίκη

Οι σκέψεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου λίγο πριν την δίκη - "Θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου"

Share