Γλυκά Νερά: «Σπάει» τη σιωπή της η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για πρώτη φορά

Μίλησε για πρώτη φορά λίγους μήνες μετά το φονικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: «Σπάει» τη σιωπή της η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για πρώτη φορά

Την ώρα που οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά τρέχουν, η μικρή Λυδία, η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, βρίσκεται στην Αλόννησο μαζί με την γιαγιά της, τη μητέρα της 20χρονης.

Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε για πρώτη φορά μετά το φονικό στην κάμερα του Star και εξήγησε ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με την οικογένεια της Κάρολαϊν, ενώ δεν έκανε κανένα σχόλιο για τον γιο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο καθ' ομολογίας δολοφόνος της Κάρολαϊν επικοινωνεί πολύ συχνά με τη μητέρα του για να μαθαίνει νέα της κόρης του.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην κάμερα του Star, ενώ δεν έκανε κανένα σχόλιο για το γεγονός ότι σβήστηκε από τον τάφο της Κάρολαιν η λέξη «σύζυγος».

Τι συνέβη με τα κατοικίδια της Κάρολαϊν

Στις 11 Μαϊου του 2021, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν δολοφόνησε μόνο τη σύζυγό του, Καρολάιν σε ηλικία 20 ετών, αφήνοντας έτσι ορφανό το παιδάκι τους, αλλά και το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει η κοπέλα. Ωστόσο, στο σπίτι είχαν και γατάκια, τα οποία όπως είχε γίνει γνωστό προσπάθησε επίσης να σκοτώσει.

4 μήνες λοιπόν μετά την τραγωδία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις εξελίξεις μέρα με την ημέρα να είναι καταιγιστικές, ακόμα και που ο πιλότος βρίσκεται στην φυλακή, ακόμη μια είδηση ευχάριστη αυτή την φορά έγινε γνωστή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρωινό τα γατάκια που είχε πάρει φιλοζωική οργάνωση, μετά τις τεράστιες προσπάθειες που έκανε για να υιοθετηθούν, τελικά τα κατάφερα. Οι γατούλες μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε είχαν γίνει αγρίμια, ενώ φοβούνται πολύ τις ανδρικές φιγούρες.