Βάρκιζα: Ξέχασαν κορίτσι 2 ετών μέσα σε σχολικό για 5 ολόκληρες ώρες

Έντονες οι αντιδράσεις από τους γονείς

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βάρκιζα: Ξέχασαν κορίτσι 2 ετών μέσα σε σχολικό για 5 ολόκληρες ώρες

Άλλο ένα περιστατικό συγκλόνισε την Βάρκιζα καθώς ένα κοριτσάκι 2 ετών έμεινε σχεδόν για πέντε ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, την Δευτέρα 20/09, οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασε το παιδί μέσα στο όχημα. Από την άλλη «Βουτιά» στο κενό έκανε ένας 11χρονος - Έπεσε από έξι μέτρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό και πάρκαρε το σχολικό στην περιοχή Πηγαδάκια, έξω από το σπίτι του. Αυτό που δεν πρόσεξε ήταν ότι δεν είχε παραδώσει στον παιδικό σταθμό όλα τα παιδιά και μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών.

Το επίσης εντυπωσιακό είναι ότι και στον παιδικό σταθμό δεν κατάλαβαν ότι τους έλειπε ένα παιδί. Το κοριτσάκι έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο επί 5 ώρες. Αρχικά κοιμόταν αλλά στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του αφού ξύπνησε πιθανότατα και από την ζέστη και προφανώς τρόμαξε.

Έβαλε τα κλάματα και μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία. Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς, που ειδοποιήθηκαν αμέσως, υπέβαλλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στην Ευελπίδων έχουν οδηγηθεί μετά την σύλληψή τους ο οδηγός, η συνοδός, η ιδιοκτήτρια, βρεφονηπιοκόμος και ο διευθυντής του σταθμού.

Από την άλλη «Βουτιά» στο κενό έκανε ένας 11χρονος - Έπεσε από έξι μέτρα.