Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με τη μικρή Λυδία - Η κίνηση της οικογένειας του Μπάμπη που γεμίζει ερωτηματικά

Στις 7 Οκτωβρίου η δίκη για την επιμέλεια της μικρής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με τη μικρή Λυδία - Η κίνηση της οικογένειας του Μπάμπη που γεμίζει ερωτηματικά

Στις 7 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, και έτσι, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκάλυψαν ποια είναι η θέση τους μέσω του δικηγόρου τους στην εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας (27/9).

Η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, έχει συγκλονίσει εδώ και μήνες το Πανελλήνιο και όλες οι εξελίξεις που προκύπτουν είναι απλά σοκαριστικές, ενώ η υπόθεση περιπλέκεται τόσο που η αστυνομία αναγκάστηκε να στείλει υλικό για ανάλυση σε εργαστήρια της Κίνας.

Αυτή τη φορά, η οικογένεια του δράστη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για το δικαστήριο που βρίσκεται προ των πυλών.

Η θέση της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη μικρή Λυδία

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν. Αυτό που προέχει και για τις δύο πλευρές, είναι η αγάπη μας για τη μικρή Λυδία. Θα είμαστε για πάντα δίπλα της»

Αποκαλύψεις από συνεργάτη του Μπάμπη - «Τον είδα 2 με 3 εβδομάδες πριν το έγκλημα και...»

Στην εκπομπή Πρωινό, μίλησε συνεργάτης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μερικούς μήνες μετά το φονικό στα Γλυκά Νερά, όπου ο πιλότος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του. Το έγκλημα είχε "παγώσει" το πανελλήνιο, με τις αποκαλύψεις μέχρι σήμερα να υποδέχονται η μια την άλλη.

«Στο πλαίσιο της σχέσης της οποία είχαμε ήταν πάντα σεμνός, προσηνής, προσεκτικός. Δεν έδειχνε απότομος και αλαζονικός. Δεν θέλεις να το πιστέψεις πολλές φορές ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις προχώρησε σε κάτι τέτοιο», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το πότε τον είδε τελευταία φορά: «Ήταν 2 με 3 εβδομάδες πριν από το έγκλημα. Δεν φαινόταν ότι τον απασχολούσε κάτι, ήταν όπως ήταν πάντα».