Δίκη βιτριόλι: «Πες μου γιατί το έκανες» - Η κρυφή συνομιλία της Ιωάννας με την κατηγορούμενη

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δίκη βιτριόλι: «Πες μου γιατί το έκανες» - Η κρυφή συνομιλία της Ιωάννας με την κατηγορούμενη

«Τώρα που είμαστε μόνες πες μου γιατί το έκανες», ήταν η φράση που είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην κατηγορούμενη στη διακοπή της δίκης της υπόθεσης βιτριόλι. Οι δυο γυναίκες ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες μετά την 20η Μαΐου 2020, τη μέρα που έγινε η επίθεση.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (1/10) στην εκπομπή Happy Day, μίλησε για τη στάση της κατηγορούμενης στο δικαστήριο, σχολιάζοντας για ακόμα μία φορά με αρνητικό τρόπο, την απόφασή της να έρθει με μακιγιάζ και φτιαγμένα μαλλιά.

«Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε με μαλλί στην εντέλεια και βαμμένη για να δείξει στην Ιωάννα “κοίτα εμένα και κοίτα εσένα”», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα για την συνομιλία της Ιωάννας με την κατηγορούμενη στη δίκη

«Και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή όταν θα βγει ο σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει»

Το πρωί της Πέμπτης 30/9 η Ιωάννα Παλιοσπύρου προχώρησε σε νέες δηλώσεις έπειτα από την πολύωρη δίκη η οποία ξεκίνησε το πρωί, μάλιστα στο πλευρό της είχε και τον συνήγορό της κ. Λύτρα.

Μέσα σε όλα η ίδια σχολίασε την κατάθεση της κατηγορουμένης, ενώ δεν έκρυψε τον φόβο και την ανησυχία της για το μέλλον, όταν εκείνη εκπληρώσει την ποινή που θα της επιβάλει το δικαστήριο, κυκλοφορώντας ελεύθερη.

«Θέλω να πω σχετικά με αυτό που ψέλλισε η κατηγορούμε μέσα στο δικαστήριο ότι δήθεν γνωρίζω το λόγο … Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η συγκεκριμένη κυρία.

Το έχουμε καταλάβει όλοι. και να υποτιμά τη νοημοσύνη, τη δική μου του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Το έχουν κάνει και άλλοι εγκληματίες παίζει θέατρο. Δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Και 5 και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή όταν θα βγει ο σκοπός της θα είναι θέλει να με αποτελειώσει. Όλα οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα».