Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά

Τι συνέβη

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά
Ενημέρωση 12.10.2021 18:54
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας (12/10) η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε συμπτώματα ατελούς ειλεού, με την κατάστασή της να οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Για τα νεότερα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της κα Γεννηματά, αναμένεται ανακοίνωση από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ενώ πριν λίγο καιρό είχε μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο λόγω ενός κολικού νεφρού.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Φώφη Γεννηματά νοσοκομείο

Λίγα λόγια για την Φώφη Γεννηματά

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους της Αθήνας το 1964 και είναι κόρη του Γιώργου Γεννηματά, ιδρυτικού μέλους και υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα και στη συνέχεια σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απ' όπου αποφοίτησε το 1987, ενώ το 1986, προτού αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο, διορίστηκε υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα.

Σε ηλικία 51 ετών ήταν ήδη πρόωρα συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, κάτι για το οποίο έχει δεχτεί κριτική.Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή γιατί σήμερα έχει την ιδιότητα της βουλευτή.

Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει τρία παιδιά. Πρώτος σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ήταν ο Αλέξανδρος Ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την Κτηματολόγιο Α.Ε. να υλοποιήσει το για πρώτη φορά συντασσόμενο ελληνικό κτηματολόγιο.

Παντρεύτηκαν όταν η Φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Ο δεύτερος σύζυγός της είναι ο Ανδρέας Τσούνης τον οποίο παντρεύτηκε το 2003. Ο Α. Τσούνης είναι οδοντίατρος και ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ερρίκος Ντυνάν από το οποίο παραιτήθηκε το 2014 τη χρονιά που αυτό πέρασε στα χέρια της Τράπεζας Πειραιώς. Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό.

Το 2008 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλόνισε η Φώφη Γεννηματά: "Ήταν ισχυρό σοκ! Είχε καρκίνο στον μαστό.." - Η Ελεονώρα Μελέτη την άκουγε παγωμένη...

Θετικός στον κορωνοϊό ο γιος της Φώφης Γεννηματά

Share