Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Είναι όλα ψέματα» απαντά στις κατηγορίες ο σύντροφος της μητέρας

Τι έδειξε η νέα εξέταση από τον ιατροδικαστή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Είναι όλα ψέματα» απαντά στις κατηγορίες ο σύντροφος της μητέρας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ALPHAtv η 8χρονη η οποία έπεσε θύμα κακοποίησης εξετάστηκε για δεύτερη φορά από ιατροδικαστή προκειμένου να επιβεβαιωθεί.

Μάλιστα, το ανήλικο κορίτσι που παραμένει σε δομή της Ρόδου και η επιστροφή στην οικογένειά της θα αποφασιστεί όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της εισαγγελίας εξετάστηκε, από γυναικολόγο, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα, ώστε να υποβληθούν στην εισαγγελία.

Από την άλλη η μητέρα της ζητά να λάμψει η αλήθεια ενώ άλλα δυο άτομα έχουν καταθέσει από το περιβάλλον φίλων και συγγενών της οικογένειας της μικρής, χωρίς να έχει προκύψει ακόμα οριστική απάντηση σχετικά με τον δράστη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Star, ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού, έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία, υποστηρίζοντας πως η 8χρονη, που ζούσε μαζί τους, ήταν πάντα χαρούμενη.

«Δεν έχω καμία σχέση με τον βιασμό. Είναι όλα ψέματα. Δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω ένα παιδί και δε δέχομαι τη βία σε βάρος των παιδιών» έχει δηλώσει ο ίδιος, υποστηρίζοντας πως η σύντροφός του «είναι η καλύτερη μητέρα που έχω δει».

Οι τελευταίες πληροφορίες του ALPHA για τον βιασμό της 8χρονης

Ρόδος: Τι λέει ο ο πατέρας της 8χρονης για την υπόθεση βιασμού της

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση βιασμού του 8χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο, καθώς αυτή την ώρα καταθέτει ο πατέρας της στην αστυνομία.

Ο άντρας, ο οποίος είναι ναυτικός στο επάγγελμα και επέστρεψε σήμερα στο νησί, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε πως δεν είχε ενημερωθεί για το περιστατικό: «Ακόμα δεν ξέρω τίποτα. Είχα να δω το παιδί 1,5 μήνα. Ήταν μια χαρά»... διαβάστε τη συνέχεια για την 8χρονη στη Ρόδο στο Athensmagazine.gr