Καιρός: Προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου - Έρχονται μπόρες

Η αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καιρός: Προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου - Έρχονται μπόρες

Ο χειμώνας φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τα καλά καθώς η πτώση της θερμοκρασίας έχει πέσει αρκετά αφού είναι ιδιαίτερη αισθητή. Μάλιστα, η πρόγνωση του γνωστού μετεωρολόγου, Σάκη Αρναούτογλου δεν άργησε να έρθει.

Η πρόγνωση του καιρού την Τρίτη από τον Σάκη Αρναούτογλου

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τρίτη (26/10) σε πολλές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου κατά τις πρωινές ώρες της ημέρας στα νότια τμήματα της Πελοποννήσου αλλά και στα δυτικά και ορεινά τμήματα της Κρήτης δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες μπόρες.

Στην Αττική τις πρωινές ώρες προβλέπονται αυξημένες συννεφιές ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη θα έχει αρχικά ηλιοφάνεια και μέσα στην ημέρα κάποιες παροδικά αυξημένες συννεφιές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαψεύσει δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και αναφέρουν το όνομα του

Ενοχλημένος φαίνεται ο Σάκης Αρναούτογλου από αναφορές που τον εμπλέκουν σε πρόβλεψη για πολική δίνη το χειμώνα που θα φέρει πολλά χιόνια. Μάλιστα ο γνωστός μετεωρολόγος για το κλιματικό φαινόμενο τύπου «Λα Νίνια», αναφερόταν στο ότι οι καιρικές προβλέψεις για τον χειμώνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι απλά εικασίες και τίποτα παραπάνω.

«ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ!
Ελπίζοντας ότι αυτό δεν έγινε σκόπιμα, θα παρακαλούσα θερμά τα τρία παρακάτω ειδησεογραφικά σάιτ να προβούν σε διορθωση-ΔΙΑΓΡΑΦΗ των τίτλων τους που εμπλέκουν το όνομα μου με κάποια "πολική δίνη" που υποτίθεται θα φέρει πολλά χιόνια το χειμώνα!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΠΛΗΦΟΡΗΣΗ ΕΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!!!
Στο άρθρο μου για το κλιματικό φαινόμενο τύπου «Λα Νίνια» αντίθετα αναφέρομαι μάλιστα στο ότι οι καιρικές προβλέψεις για τον χειμώνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι απλά εικασίες και τίποτα παραπάνω».

Δείτε ωστόσο τον καιρό σήμερα από την ΕΜΥ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ! Ελπίζοντας ότι αυτό δεν έγινε σκόπιμα, θα παρακαλούσα θερμά...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Saturday, October 23, 2021