Γυναικοκτονία στην Κρήτη - Έσφαξε την πρώην γυναίκα του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία στην Κρήτη - Έσφαξε την πρώην γυναίκα του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Ακόμη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Ελλάδα μετά από εκείνη στην Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά έλαβε χώρα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Περιστερά, στο Λασίθι. Άνδρας, δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ντόπιων, γύρω στα 50, χωρισμένοι με παιδιά, ενώ για την ώρα είναι άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη. Η γυναίκα παραμένει στο σημείο μέχρι την άφιξη ιατροδικαστή, σύμφωνα με το radiolasithi.

Ο δράστης βρίσκεται σε σημείο το οποίο γνωρίζει η Αστυνομία της Ιεράπετρας, όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απειλεί να αυτοκτονήσει και αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του.

Σοκαριστική ήταν και η γυναικοκτονία στην Ρόδο

Άλλη μια γυναικοκτονία ήρθε στο φως της επιφάνειας με θύμα την 31χρονη Δώρα η οποία δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22/9 από τον πρώην σύντροφό της στην Ρόδο. (Δείτε εδώ το σημείωμά του)

Το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο καθώς πρόκειται για την 11η γυναικοκτονία όπου συμβαίνει στην Ελλάδα μέσα σε έναν χρόνο. Ο δράστης, μετά το στυγερό έγκλημα έβαλε τέλος και στη δική του ζωή, αφήνοντας ένα σημείωμα που έγραφε «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star,η 31χρονη εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερή της φίλη στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. φέρεται να είπε στη φίλη της «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα».

Μάλιστα φίλη της Δώρας, μιλώντας στο ίδιο κανάλι, αποκάλυψε ότι η κοπέλα είχε όνειρα για το μέλλον. "Τον τελευταίο καιρό σπούδαζε. Έκανε ένα μεταπτυχιακό, είχε πολλά όνειρα και δυστυχώς κόπηκαν μέσα σε μια στιγμή" είπε.