Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο προπονητής τένις που αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες

«Έκανα ένα λάθος», φέρεται να ισχυρίσθηκε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο προπονητής τένις που αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες

Ο προπονητής τένις ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριές του, κρίθηκε προφυλακιστέος την Τρίτη. Μάλιστα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγείται στις φυλακές.

Μεταξύ άλλων, εντύπωση προκαλούν οι δημοσιεύσεις του προπονητή τένις στα σόσιαλ μίντια, όπου εμφανίζεται ιδιαίτερα διαχυτικός και προστατευτικός με τις μαθήτριες του.

Ο 35χρονος προπονητής φέρεται να εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για περισσότερα από πέντε χρόνια για να πλησιάζει κοριτσάκια και να τα «πείθει» να συνάπτουν σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα, ο πατέρας του προπονητή μιλώντας στο Live News παραδέχτηκε ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μαθήτρια, η οποία όμως ήταν με την συναίνεση της, όπως ανέφερε.

Οι δηλώσεις του πατέρα στο Live News

Αυτός είναι ο προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών του

Λάτρης του motocross και του downhill είναι ο 35χρονος προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση δύο αθλητριών, 14 και 15 ετών.

Ο προπονητής που συνέλαβαν οι αστυνομικοί ανέβαζε διαρκώς φωτογραφίες από εξορμήσεις του σε αγώνες motocross και downhill. Εμφανιζόταν σε διάφορους αγώνες και πίστες, φωτογραφιζόταν και πόσταρε τις φωτογραφίες του στα social media.

Η αστυνομία, πάντως, τον συνέλαβε μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς των δύο ανηλίκων αθλητριών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο προπονητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση. Όλα ξεκίνησαν όταν οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές από τη μητέρα ανήλικου κοριτσιού, η οποία απευθύνθηκε στις Αρχές και του έκανε καταγγελία.

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων πήρε πρώτα καταθέσεις από τους γονείς δύο διαφορετικών κοριτσιών, όπως και καταθέσεις, παρουσία ψυχολόγου, από τα θύματα ηλικίας 13 και 14 ετών. Ο προπονητής του τένις οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δείτε εδώ ποιος είναι ο προπονητής που συνελήφθη!