Χαλάνδρι: Κάρτες ταρώ, περίστροφο και μαχαίρια - Σοκαριστικά ευρήματα στο σπίτι της εικαστικού

Είχε στήσει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαλάνδρι: Κάρτες ταρώ, περίστροφο και μαχαίρια - Σοκαριστικά ευρήματα στο σπίτι της εικαστικού

Ένα μικρό οπλοστάσιο είχε καταφέρει να στήσει στο σπίτι της, η εικαστικός που πυροβόλησε τον μεγαλογιατρό στο Χαλάνδρι. Η αστυνομία εντόπισε συγκλονιστικά ευρήματα, τα οποία δείχνουν πως η γυναίκα ετοίμαζε την επίθεση στον πρώην της εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η 49χρονη είχε παράνομο δεσμό με τον γιατρό και μαζί έκαναν ένα παιδί, το οποίο μάλιστα ο γιατρός το αναγνώρισε. Τα τελευταία χρόνια είχαν μεγάλη διαμάχη για το θέμα του παιδιού.

Τα ευρήματα της αστυνομίας στο σπίτι της 49χρονης που πυροβόλησε τον πρώην της στο Χαλάνδρι

Το βιβλιαράκι που είχε στην κατοχή της είχε πάνω χειρόγραφες σημειώσεις, ενώ στην πρώτη σελίδα αναγράφεται: «Η μαντική τέχνη της ταρώ, ανακάλυψε τη Μεγάλη Αρκάνα με το άνοιγμα του παραδοσιακού σταυρού. Πάρε τις απαντήσεις που ζητάς στον έρωτα, την καριέρα, τα οικονομικά».

Φαίνεται ότι η 49χρονη εικαστικός πίστευε στις τράπουλες ταρώ και στη «μαντική τέχνη». Επίσης το γεγονός ότι είχε πάνω της τρία μαχαίρια και ένα περίστροφο δείχνει ότι πήγε στο Χαλάνδρι αποφασισμένη να κάνει κακό στον γιατρό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα κατασχεθέντα φανερώνουν ότι υπήρχε σχέδιο και ότι δεν έδρασε εν θερμώ.

Τι υποστήριξε η γυναίκα που επιτέθηκε στον γιατρό

Με… θρίλερ μοιάζουν, όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τον πυροβολισμό του γνωστού Οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι, από την πρώην σύντροφό του.

Η δράστρια βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ωστόσο μέχρι και νωρίς το βράδυ της Πέμπτης δεν έχει καταφέρει να τους εξηγήσει πολλά πράγματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Open, η γυναίκα μιλά ακατάληπτα, τους λέει ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει σύντομα, αλλά δεν μπορεί να τους εξηγήσει σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, μέσα στα ακατάληπτα που λέει είπε στους αστυνομικούς ότι «έπρεπε να το κάνει αυτό», έπρεπε να πάρει πίσω το παιδί της, γιατί η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε πληροφορίες που έλεγαν ότι το παιδί περνούσε πάρα πολύ άσχημα με τον βιολογικό του πατέρα και την οικογένειά του.

Παράλληλα, ζητούμενο της έρευνας είναι που βρήκε το όπλο και αν το γεγονός ότι κάποιος της το έδωσε σημαίνει πως υπήρχε και κάποιος άλλος που ήξερε για το σχέδιό της να πυροβολήσει τον πρώην σύντροφό της. Επίσης, οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ σημαντικό το ότι πρόλαβαν να τη συλλάβουν, διότι εκφράζουν φόβους ότι μπορεί μετά τον γιατρό, επόμενος στόχος να είναι η σύντροφός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχει στο παρελθόν περιστατικό, όπου η φερόμενη ως δράστης είχε επιτεθεί στη σύζυγο του πρώην συντρόφου της και την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα.