Τραγικός θάνατος 8χρονης που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγικός θάνατος 8χρονης που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ένα 8χρονο κορίτσι έχασε την ζωή της με τον πιο φρικτό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, το άτυχο κορίτσι διέφυγε της προσοχής των δικών της και επιχείρησε να μπει στις εγκαταστάσεις εργοστασίου στο Κερατσίνι.

Ωστόσο, το κορίτσι εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική μεταλλική πόρτα, σφήνωσε και βρήκε φριχτό θάνατο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο περιστατικό αντιλήφθηκε ένας υπάλληλος και ενημερώθηκε εγκαίρως ο γενικός διευθυντής της εγκατάστασης.

Δυστυχώς, στις 18:30 μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να γίνει νέος εγκλωβισμός της ανήλικης στη μεταλλική πόρτα.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός της ανήλικης ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από τους πυροσβέστες. Από την άλλη, ένας εργάτης χτυπήθηκε από γερανογέφυρα και έχασε την ζωή του ακαριαία.

Οι πληροφορίες για τον φριχτό θάνατο της 8 χρονης

Φρίκη στο Μέτσοβο: Ζούσε με τη νεκρή κόρη της για 3 ημέρες

Μια οικογενειακή τραγωδία σε σπίτι στο Μέτσοβο, έφερε στο φως η επέμβαση της Αστυνομίας το βράδυ της Κυριακής (14/11). Μια γυναίκα 61 ετών βρέθηκε νεκρή δίπλα στην υπερήλικη μητέρα της, η οποία για τρεις ημέρες δεν είχε ενημερώσει κανέναν για τον χαμό της.

Η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι και... διαβάστε στο Athensmagazine.gr