Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Ποια Black Friday; Ο Σκλαβενίτης τρελάθηκε - Δείτε τι δίνει μέχρι και το Σάββατο 27/11

Ουρές από σήμερα στα σούπερ μάρκετ για να προλάβουν

Ποια Black Friday; Ο Σκλαβενίτης τρελάθηκε - Δείτε τι δίνει μέχρι και το Σάββατο 27/11
Ενημέρωση 25.11.2021 10:19
Από Youweekly Team

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ανεξαιρέτως ημέρας και ώρας φροντίζουν πάντα για το καλύτερο της τσέπης του καταναλωτή και το έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές! Όλοι γνωρίζουμε πως την Παρασκευή 26/11 είναι η Black Friday και ήδη πολλά καταστήματα έχουν ξεκινήσει το προμοτάρισμα των σούπερ εκπτώσεών τους - δείτε εδώ τι τρελό δίνουν στα lidl.

Ο Σκλαβενίτης, λοιπόν, που είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, από σήμερα αλλά και μέχρι το Σάββατο έχει ρίξει τις τιμές στα πατώματα σε... επιλεγμένα προϊόντα!

Δείτε την λίστα των προϊόντων αναλυτικά στο επίσημο site του πατώντας εδώ.

Έκπτωση 8% στον Σκλαβενίτη - Ποιοι τη δικαιούνται;

Έκπτωση 8% στην τελική τιμή ραφιού σε επιλεγμένα προϊόντα στα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» προσφέρει, σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE, η νέα συνεργασία του COSMOTE DEALS for YOU με τη μεγαλύτερη αλυσίδα super market της χώρας. Αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE, μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, έχουν δυνατότητα απόκτησης προϊόντων από κατηγορίες ειδών τροφίμων και πρώτης ανάγκης σε προνομιακές τιμές.

Σκλαβενίτης συνεργασία Cosmote

Αναφέροντας τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU στο ταμείο, οι συνδρομητές COSMOTE λαμβάνουν αυτόματα έκπτωση στο σύνολο των προϊόντων που έχουν επιλέξει και συμμετέχουν στην προσφορά. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προσφορά ανανεώνονται σε μηνιαία βάση και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για αυτά, στις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP. Οι συνδρομητές μπορούν να εξαργυρώσουν έως δύο κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU κάθε ημέρα ανά σύνδεση, σε όλο το δίκτυο της «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», το οποίο διαθέτει πάνω από 400 καταστήματα πανελλαδικά.

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE -σταθερής, κινητής, καρτοκινητής ή COSMOTE TV- μπορούν να απολαμβάνουν τις αποκλειστικές προσφορές COSMOTE DEALS for YOU για φαγητό, shopping, ψυχαγωγία, αυτοκίνητο, αποδράσεις και super market, μέσα από περισσότερες από 65 συνεργασίες, που έχει εξασφαλίσει η COSMOTE για αυτούς. Το COSMOTE DEALS for YOU εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες προσφορές, παρέχοντας αμέτρητες επιλογές σε όλη την Ελλάδα.

Οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να εκδώσουν μοναδικό εννιαψήφιο κωδικό, με τον οποίο αποκτούν πρόσβαση στις αποκλειστικές προσφορές του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP στο App Store, το Google Play και το App Gallery. Ο κωδικός έχει κόστος 0,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), μπορεί να εξαργυρωθεί παράλληλα σε περισσότερους από έναν συνεργάτη και είναι ενεργός για 14 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούσουρο στην ελληνική αγορά με τον Σκλαβενίτη - Έχει μαθευτεί εδώ και μερικές ώρες

Σκλαβενίτης: Ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά επίσημα

Share