Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Το τελευταίο διάστημα..." - Δυσάρεστη ανακοίνωση από τα αγαπημένα σούπερ μάρκετ Lidl

Σας αφορά

Ενημέρωση 25.11.2021 11:38
Από Youweekly Team

Η εταιρεία Lidl, όπως φαίνεται, εδώ και λίγο καιρό δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα. Αφού ένα της κατάστημα χτυπήθηκε κάποιες ημέρες πριν (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη), τώρα έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ που θα διαβάσετε παρακάτω, κάποιοι χρησιμοποιούν την επωνυμία της σε συνδυασμό με ψεύτικους διαγωνισμούς και προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία από το κοινό.

Η ενημέρωση των Lidl για ψευδείς διαγωνισμούς

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση ψεύτικων σελίδων ή λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που με την παράνομη χρήση του λογότυπου ή/και της ονομασίας της Lidl Ελλάς επιχειρούν να παραπλανήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή κάποιον υπαρκτό διαγωνισμό της εταιρείας μας και με την πρόφαση ανάδειξης των νικητών ζητούν από τους χρήστες να εισάγουν προσωπικά τους στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου κτλ.

Για τη δική σας προστασία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για όλους τους διαγωνισμούς μας υπάρχουν πάντα αναρτημένοι όροι στην ιστοσελίδα μας https://www.lidl-hellas.gr/ και η επικοινωνία με τους νικητές γίνεται πάντα με τη λήξη του διαγωνισμού και αποκλειστικά μέσω των επίσημων καναλιών της Lidl Ελλάς.

Black Friday και στα Lidl - Αυτά τα προϊόντα θα πέσουν σε τιμή την Παρασκευή 26/11

Το black friday έρχεται σε λίγες ημέρες και ήδη πολλά καταστήματα έχουν ενημερώσει τον κόσμο για τις εκπτώσεις που θα βάλουν σε πολλά από τα προϊόντα τους. Σε αυτή την... εκπτωτική ημέρα θα συμμετάσχει και το Lidl Hellas.

Στην επίσημη διαδικτυακή του σελίδα, η γνωστή αλυσίδα των σούπερ μάρκετ έβγαλε τα προϊόντα στα οποία θα ρίξει τις τιμές του.

Μερικά λοιπόν από τα προϊόντα που θα βρεις σε έκπτωση την Μαύρη Παρασκευή είναι ηλεκτρικό κατσαβίδι, ατμοσίδερο, σκούπα ρομπότ και πολλά άλλα. Δείτε τα όλα εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Lidl τρελάθηκε: Δίνει 15.000€ μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου - Δείτε το πως

Σούσουρο στην αγορά με την είδηση που κυκλοφορεί για τα Lidl - Μαθεύτηκε

TAGS
Share