Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξεκινάει τη Δευτέρα (29/11) - Τα προϊόντα των Lidl που ξεπουλάνε σε τιμές σοκ

Δεν γίνεται να τα χάσατε

Ξεκινάει τη Δευτέρα (29/11) - Τα προϊόντα των Lidl που ξεπουλάνε σε τιμές σοκ
Ενημέρωση 27.11.2021 08:17
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι προσφορές των Lidl για την Black Friday (δείτε εδώ) φαίνεται πως παρατείνονται μιας και η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, έχει φροντίσει να εξασφαλίσει για τους καταναλωτές της, προσφορές σε σούπερ προϊόντα από τη Δευτέρα (29/11).

Οι προσφορές στα αγαπημένα super market, έρχονται κάθε εβδομάδα σε πολλά προϊόντα, τα οποία είναι απαραίτητα για την καθημερινότητα στο σπίτι. Έτσι, αν ψάχνετε να βρείτε πού θα κάνετε τα ψώνια αυτής της εβδομάδας, η λύση είναι εύκολη και πολύ συμφέρουσα.

Ανάμεσα στα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά θα βρείτε, λάδι, φρούτα και λαχανικά, καθώς και γαλοπούλα μιας και σιγά σιγά μπαίνει ο Δεκέμβρης, ο μήνας των Χριστουγέννων.

Τα προϊόντα των Lidl που βρίσκονται σε προσφορά

Lidl ανακοίνωση προσφορών

Η ενημέρωση των Lidl για ψευδείς διαγωνισμούς

Η εταιρεία Lidl, όπως φαίνεται, εδώ και λίγο καιρό δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα. Αφού ένα της κατάστημα χτυπήθηκε κάποιες ημέρες πριν (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη), τώρα έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ που θα διαβάσετε παρακάτω, κάποιοι χρησιμοποιούν την επωνυμία της σε συνδυασμό με ψεύτικους διαγωνισμούς και προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία από το κοινό.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση ψεύτικων σελίδων ή λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που με την παράνομη χρήση του λογότυπου ή/και της ονομασίας της Lidl Ελλάς επιχειρούν να παραπλανήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή κάποιον υπαρκτό διαγωνισμό της εταιρείας μας και με την πρόφαση ανάδειξης των νικητών ζητούν από τους χρήστες να εισάγουν προσωπικά τους στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου κτλ.

Για τη δική σας προστασία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για όλους τους διαγωνισμούς μας υπάρχουν πάντα αναρτημένοι όροι στην ιστοσελίδα μας https://www.lidl-hellas.gr/ και η επικοινωνία με τους νικητές γίνεται πάντα με τη λήξη του διαγωνισμού και αποκλειστικά μέσω των επίσημων καναλιών της Lidl Ελλάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Lidl τρελάθηκε: Δίνει 15.000€ μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου - Δείτε το πως

Σούσουρο στην αγορά με την είδηση που κυκλοφορεί για τα Lidl - Μαθεύτηκε

TAGS
Share