Απαγωγή 10χρονης: Η 34χρονη είχε βιάσει την ίδια της τη μητέρα

«Μου ζήτησε να της τρίψω τα γεννητικά όργανα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απαγωγή 10χρονης: Η 34χρονη είχε βιάσει την ίδια της τη μητέρα

Όλο και περισσότερα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση της αρπαγής του 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 34χρονη δράστρια είχε βιάσει την ίδια της τη μητέρα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκύπτουν από την δικογραφία και την κατάθεση της ίδιας της μητέρας της 34χρονης η οποία κάνει λόγο για διεστραμμένη προσωπικότητα με προβληματική συμπεριφορά.

Η κατάθεση της μητέρας της 34χρονης

«Μου είπε να κάνω μπάνιο το παιδί της. Δέχθηκα, δεν βγήκε από το μπάνιο, είπε ότι θα κάτσει να βλέπει. Μου είπε να ξεντυθώ να μπω κι εγώ για μπάνιο μαζί της, να της κάνω εγώ μπάνιο, να της τρίψω τα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια του μπάνιου και μετά να μου το κάνει αυτή. Φυσικά αντέδρασα και αρνήθηκα. Εκείνη μου επιτέθηκε, μου τραβούσε τα ρούχα να με ξεντύσει με το ζόρι. Μετά από αυτό έφυγε και γύρισε στο σπίτι με άλλη γυναίκα.

Είπα στην κόρη της ένα παραμύθι και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ δίπλα της. Ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για μην ξυπνήσει το παιδί έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει καθώς την χτυπούσα κι εγώ και αντιστεκόμουν. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι δεν άντεξα άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς που ήρθαν δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου. Ντρεπόμουν να πω ότι με βίασε η κόρη μου.

Για την υπόθεση του 10χρονου παιδιού δεν είχα καμία πληροφορία, δεν είχα επικοινωνία με την κόρη μου αυτό το χρονικό διάστημα όμως σαν από μητρικό ένστικτο όταν είδα την εξαφάνιση του παιδιού στην τηλεόραση, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της δράστριας.

Ο συνεργός της

Να παραπεμφθεί σε δίκη η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι απήγαγε τη 10χρονη από την περιοχή της Τούμπας τον Ιούνιο του 2020 αλλά και ένας 41χρονος άντρας, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός της προτείνει η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η 33χρονη κατηγορούμενη διατηρούσε σχέση με τον 41χρονο και η εμπλοκή του στην υπόθεση προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου.

Ο άνδρας απολογήθηκε στις 2 Αυγούστου και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Ο φερόμενος ο συνεργός της 33χρονης αντιμετωπίζει... Διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr