Χαλάνδρι: Εξιτήριο για τον οφθλαμίατρο που πυροβολήθηκε από την εικαστικό

Οι πρώτες δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαλάνδρι: Εξιτήριο για τον οφθλαμίατρο που πυροβολήθηκε από την εικαστικό

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο οφθαλμίατρος που πυροβολήθηκε από την πρώην σύντροφό του πριν από μερικές εβδομάδες στο Χαλάνδρι. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του T-Live και ευχαρίστησε τη σύζυγό του που ήταν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

Οι δηλώσεις του γιατρού που πυροβολήθηκε στο Χαλάνδρι

«Πιστεύω πως τελείωσε η περιπέτειά μου. Η σύζυγός μου πάντα δίπλα μου. Για την ώρα έχει ανάρρωση, αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφω. Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο οφθαλμίατρος.

Ανδρέας Φουστάνος: Η άγνωστη σχέση του με την 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε τον πρώην της

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άγνωστη γνωριμία του με την 49χρονη εικαστικό που πριν από λίγες μέρες πυροβόλησε τον πρώην της στο Χαλάνδρι μπροστά στο παιδί τους.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός δεν εξήγησε ακριβώς τι ήταν η σχέση που είχαν μεταξύ τους ενώ δεν περίμενε να ακούσει πως η 49χρονη έχει στο προφίλ της στο Facebook κοινές τους φωτογραφίες.

«Την έχω γνωρίσει την κατηγορούμενη. Ένας ευχάριστος άνθρωπος ήταν όταν την γνώρισα εγώ. Τίποτα άλλο. Άλλες εποχές. Πάνω από 15 χρόνια. Άμα γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά ακούς μια τέτοια ιστορία. Έχουν δει τόσα τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή που όλα μπορεί να συμβούν. Διήρκησε πολύ λίγο η μεταξύ μας σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Φουστάνος.