Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κίνηση "σεισμός" στην αγορά από τον Σκλαβενίτη - Μεγάλες αλλαγές σε πολλά καταστήματα

Τι αλλάζει από τον νέο μήνα

Κίνηση
Ενημέρωση 03.12.2021 13:04
Από Youweekly Team

Μεγάλες αλλαγές έρχονται από το νέο έτος σε πολλά καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης. Περισσότερα από 40 θα ανακαινιστούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Πρόσφατα μάλιστα, προχώρησαν στην ανακαίνιση και επέκταση του υπερμάρκετ που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνών 93-97.

Το συγκεκριμένο κατάστημα, επιφάνειας άνω των 8.000 τ.μ, αποτελεί το μεγαλύτερο υπερμάρκετ της εταιρείας στην Αθήνα. Σε αυτό οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν μία ευρεία γκάμα ειδών και νέα τμήματα βιβλιοπωλείου, ένδυσης – υπόδησης, ειδών bazaar και ομορφιάς.

Επιπλέον, όπως και στα περισσότερα υπερμάρκετ Σκλαβενίτης, το νέο κατάστημα διαθέτει παιδότοπο και εστιατόριο, καθώς και μεγάλο χώρο στάθμευσης 750 θέσεων. Ενώ, αυξάνουν και τους μισθούς.

Ανοίγει το πρώτο dark store του Σκλαβενίτη στην Κάτω Κηφισιά

Όπως αναφέρουν στο Euro2day.gr, ο Σκλαβενίτης έχει αγοράσει ακίνητο στην Κάτω Κηφισιά, όπου θα δημιουργηθεί το δεύτερο dark store της, για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των e-πωλήσεών της στην Αττική, ενώ αναζητά έναν ακόμη χώρο στα Νότια Προάστια.

Στη Θεσσαλονίκη, όπου το e-shop της αλυσίδας με βάση τον αρχικό σχεδιασμό θα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει το περασμένο καλοκαίρι, θα ανεβάσει ταμπέλα μέχρι το τέλος του μήνα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο Euro2day.gr.

Η εξυπηρέτηση και η προετοιμασία των ηλεκτρονικών παραγγελιών για τις περιοχές της Πάτρας και της Λάρισας πραγματοποιούνται μέσω τοπικών hyper καταστημάτων της αλυσίδας, στα οποία αναπτύχθηκαν οι σχετικές υποδομές για την υποστήριξη των νέων υπηρεσιών (εγκατάσταση συστήματος αποδοχής, προετοιμασίας και αποστολής online παραγγελιών). Μοντέλο εξυπηρέτησης των e-παραγγελιών της το οποίο θα ακολουθήσει και σε άλλες πόλεις της χώρας στις οποίες σκοπεύει να κάνει πρεμιέρα μέχρι το τέλος του έτους.

Σκλαβενίτης dark stores

Σχετικά με την ανάπτυξη του φυσικού της δικτύου, τη φετινή χρονιά το πλάνο προέβλεπε τη δημιουργία 7 νέων καταστημάτων -δύο εκ των οποίων αφορούσαν μετεγκατάσταση σε νέο μεγαλύτερο χώρο- και ανακαινίσεις υφιστάμενων καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Συνολικά οι επενδύσεις τη φετινή χρονιά αγγίζουν τα 50 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με ενδεχόμενη «είσοδο» με κατάστημα Σκλαβενίτης στην επένδυση στο Ελληνικό, οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο Euro2day.gr πως δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, συζητήσεις με τη Lamda.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ίσως και να μην το γνώριζε κανείς: Εδώ και τρία χρόνια τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έχουν...

Μαθεύτηκε: Από τις 2/12... - Σούπερ ανακοίνωση από τα Lidl

Share