Εορταστικό ωράριο σούπερ μάρκετ - Ποιες μέρες ο Σκλαβενίτης ΔΕΝ θα είναι ανοιχτός

Μεγάλη προσοχή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εορταστικό ωράριο σούπερ μάρκετ - Ποιες μέρες ο Σκλαβενίτης ΔΕΝ θα είναι ανοιχτός

Το δέντρο στο Σύνταγμα στολίστηκε (δείτε φωτογραφίες εδώ), το δέντρο στον Πειραιά επίσης (δείτε φωτογραφίες εδώ), όπως και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας οπότε... Christmas is here! Σε γιορτινό κλίμα η αγορά από αυτή την Κυριακή, όποτε ξεκινάει κι επίσημα το εορταστικό ωράριο, καθώς μαγαζιά και σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό.

Το εορταστικό ωράριο

Έτσι, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, όπως και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, οι καταναλωτές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους από τις από 11:00 πμ έως και 20:00 μμ.

Προσοχή

O Σκλαβενίτης δεν θα είναι ανοιχτός αυτή την Κυριακή (εκτός από το κατάστημα στα Σπάτα, το οποίο θα λειτουργήσει από τις 11:00 ως τις 20:00 – σύμφωνα με τους κανόνες του εμπορικού κέντρου).

Κουραμπιέδες... αλά Σκλαβενίτης

Για την παρασκευή του αγαπημένου εορταστικού γλυκίσματος επιλέγονται αγνά υλικά, όπως αγελαδινό και πρόβειο βούτυρο, ελληνικό αμύγδαλο, ανθόνερο, αλεύρι σίτου και ζάχαρη άχνη, ενώ δεν περιέχει συντηρητικά και χρωστικές. Tα υλικά αναμιγνύονται και ζυμώνονται και στη συνέχεια οι κουραμπιέδες πλάθονται στο χέρι. Αφού ψηθούν και κρυώσουν, πασπαλίζονται με ζάχαρη άχνη και τοποθετούνται ξεχωριστά σε ειδική θήκη ώστε να μη θρυμματίζονται.

κουραμπιέδες Σκλαβενίτης

Οι κουραμπιέδες ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είναι πλούσιοι σε αμύγδαλο, έχουν βουτυράτο άρωμα και μοναδική γεύση. Θα τους βρείτε αποκλειστικά στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, σε συσκευασία των 500 γρ.