Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος:  Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Το απόγευμα της Τετάρτης 15/12 ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ένα πρόβλημα υγείας που είχε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος διακομίσθηκε αρχικά το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» δεν υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά πνευμονία και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα.

Εμβολιάστηκε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Σήμερα το πρωί, ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα πως ο εμβολιασμός θα σημάνει το τέλος της πανδημίας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα argonafplia.gr, τον τέως βασιλιά υποδέχθηκαν ο διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος. Σημειώνεται ότι συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα Μαρία ή οποία όμως θα εμβολιαστεί σύντομα.

Εμβολιάστηκε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, ο τέως βασιλιάς, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας. Στο μεταξύ, ξεκινούν και οι διαδικασίες για τα ραντεβού των ηλικιωμένων!