Πάτρα: «Έχουμε σοκαριστεί, δεχόμαστε μεγάλη επίθεση» - Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης

Που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον προπονητή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάτρα: «Έχουμε σοκαριστεί, δεχόμαστε μεγάλη επίθεση» - Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρσε η μητέρα της 14χρονης αθλήτριας από την Πάτρα μετά την προσωρινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι άφησαν ελεύθερο τον 47χρονο προπονητή ο οποίος φέρεται πως παρενόχλησε σεξουαλικά την 14χρονη μαθήτρια του.

Το ξέσπασμα της μητέρας της 14χρονης αθλήτριας από την Πάτρα

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και την νομοθεσία. Η κόρη μου είναι καλύτερα και προσπαθούμε όλοι να είμαστε καλά. Με το που συνέβη αυτό στο παιδί ήρθε αμέσως να μου το πει. Το παιδί μου δεν πήγαινε πολύ καιρό στον συγκεκριμένο σύλλογο, ήταν καινούργια και δεν γνώριζε το κλίμα. Ήρθε αναστατωμένη και έκλαιγε πολύ και δεν ήθελε να ξανα πάει εκεί και την ρώτησα γιατί και μου εξήγησε τι συνέβη και έπεσα από τα σύννεφα.

Ήταν στην προπόνηση, και το παιδί μου γνωρίζει πολύ καλά πως κάνεις προπόνηση γιατί είναι αθλήτρια από 4 ετών, όμως την είδε και παιδοψυχίατρος και σίγουρα αυτοί ξέρουν καλύτερα από μας» ανέφερε η ταραγμένη μητέρα της 14χρονης.

Μάλιστα υπογράμμισε πως ο 47χρονος και το περιβάλλον του είναι εριστικοί ενώ ο ίδιος συνεχίζει να λέει ψέματα ως προς το περιστατικό.

«Έχουμε σοκαριστεί, δεχόμαστε μεγάλη επίθεση τόσο το παιδί όσο και σε μας στην οικογένεια. Έχει βγει ο προπονητής και κάποιοι άλλοι και έχουν πει πολύ άσχημα πράγματα για το παιδί μου και είναι κρίμα γιατί όλοι τους έχουν παιδιά. Έχουν κάνει σεξιστική επίθεση στο παιδί. Όταν τον είδα του είπα, έτσι κάνεις προπόνηση σε παιδιά 14 ετών και μου απάντησε με απάθεια δεν ήμουν μόνος μου, δεν μου είπε τι είναι αυτά που λέτε ή μια αντίδραση με έκπληξη και η πρώτη του κουβέντα ήταν πως δεν ήμουν μόνος μου. Ο οποίος ήταν μόνος του.

Ήταν δύο παιδιά μαζί με το παιδί το δικό μου και μετά κατέβηκαν κάτω. Αυτό που ισχυρίζεται, πως βρισκόντουσαν γονείς μπροστά είναι ψέματα, ποιος γονέας είναι παρών στην προπόνηση του παιδιού του. Το επεισόδιο έλαβε χώρα την τελευταία μισή ώρα της προπόνησης, για μισή ώρα αυτός ο άνθρωπος πίεζε το παιδί μου. Εγώ αυτήν την εικόνα δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου. Εχουμε σοκαριστεί όλοι. Όσο συνεχίζει και είναι εριστικός κάνει κακό» είπε κλείνοντας.

Σε δίκη για βιασμούς κοριτσιών 9 και 11 ετών ο δικηγόρος που κατήγγειλε η 22χρονη

Με τη μορφή "καταιγίδας" έρχονται οι καταγγελίες κατά του δικηγόρου που κατηγόρησε πριν από μερικές μέρες η 22χρονη Αρετή για διακίνηση προσωπικών στιγμών (δείτε εδώ όλα όσα είπε). Πριν από μερικές ώρες, τον δικηγόρο κατήγγειλαν δύο αδερφές.

Συγκεκριμένα, δύο αδερφές τον καταγγέλλουν ότι όταν ήταν 9 και 11 ετών αντίστοιχα τις είχε βιάσει. Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ο σύντροφος της μητέρας τους. Τα θύματα σήμερα είναι 24 και 26 ετών.

Όπως δήλωσε η 24χρονη σήμερα στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» η καταγγελία της Αρετής υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για να κινηθούν κι αυτές εναντίον του.

ψ«Ο άνθρωπος αυτός ήτανε σύντροφος της μητέρας μας, μεταξύ του 2006 και του 2009 περίπου. Εκείνη την περίοδο εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη οικογενειακή μας κατάσταση λόγω του θανάτου του πατέρα μας ώστε να εισχωρήσει στην οικογένειά μας, να κάνει τη μητέρα μας και εμάς να τον εμπιστευτούμε.

Περισσότερο εμένα γιατί ήμουνα πιο μικρή και πιο ευκολόπιστη. Με πολύ μεθοδικό τρόπο κατάφερε να μάς χωρίσει σαν οικογένεια ώστε να μπορεί να διαπράττει τέτοιες πράξεις εν αγνοία της άλλης. Μάς πήρε αρκετό καιρό να καταλάβουμε μεταξύ μας τι συνέβαινε. Πολύ συχνά ο τρόπος του ήταν εκβιαστικός.

Στη δική μου περίπτωση, πολύ συχνά με το λόγο, μερικές φορές, όμως, και με τη βία, προσπαθούσε να με πείσει ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν κάτι το κακό. Είχε εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας μας. Χρησιμοποιούσε πολύ συχνά την απουσία της για τις πράξεις του. Πολύ συχνά λόγω της ιδιότητάς του ως δικηγόρος χρησιμοποιούσε το επάγγελμά του για να μάς απειλήσει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κερδίσουμε σε κανένα δικαστήριο καθώς εκείνος θα είχε τα μέσα να μάς διαψεύσει» είπε χαρακτηριστικά η μία από τις δύο κοπέλες.