Θετικός στον κορωνοϊό ο Άκης Σκέρτσος

Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Άκης Σκέρτσος

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media, την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία.

Ανέφερε τα συμπτώματα που παρουσιάζει που είναι είναι ενόχληση στο λαιμό και βήχας, ενώ παράλληλα παρότρυνε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να το κάνουν, όπως επίσης και την αναμνηστική δόση.

Η ανακοίνωση του Άκη Σκέρτσου για τον κορωνοϊό

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολιασμού τους, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό», έγραψε.

Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως...

Posted by Akis Skertsos on Tuesday, January 4, 2022

Λίγα λόγια για τον Άκη Σκέρτσο

Άκης Σκέρτσος, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική διαχείριση και το Lobbying (M.A. in Political Management and Lobbying) στο Πανεπιστήμιο George Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.

Διετέλεσε διευθυντής του γραφείου υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα (Ιούνιος 2012 - 2014), διευθυντής του γραφείου του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, καθώς και γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων την περίοδο 2014-2019. Διετέλεσε, επίσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ, Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ-Junior Achievement) και Ταμίας του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΒΙΑΝ).

Ανήκει στον στενό κύκλο συνεργατών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στις 9 Ιουλίου 2019, διορίστηκε Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου. Τις 13 Αυγούστου 2021 ορίστηκε υπουργός επικρατείας.