Άγριος ξυλοδαρμός καθηγητή από κουκουλοφόρους μέσα σε αμφιθέατρο της σχολής στην ΑΣΟΕΕ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριος ξυλοδαρμός καθηγητή από κουκουλοφόρους μέσα σε αμφιθέατρο της σχολής στην ΑΣΟΕΕ

Το απόγευμα της Τρίτης 11/01 έλαβε χώρα ένα περιστατικό βίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θύμα έναν καθηγητή. Πιο συγκεκριμένα, 10 άτομα εισέβαλαν σε αμφιθέατρο της σχολής αι ξυλοκόπησαν τον καθηγητή. Πριν από λίγο καιρό, θύμα ξυλοδαρμού είχε πέσει και η Super Κική μαζί με την κολλητή της από 30 άντρες

Μάλιστα, να τονίσουμε πως το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια των φοιτητών που παρακολουθούσαν την παράδοση. Από την άλλη, σύμφωνα με ς καταγγελίες, που έρχονται από βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι κουκουλοφόροι έδειραν και φοιτητές οι οποίοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον καθηγητή.

Ο ξυλοδαρμός του καθηγητή

Σάλος στην Θεσσαλονίκη - Γνωστός ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-19 του Άρη Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστους, την ώρα που διασκέδαζε με φιλική παρέα, στην περιοχή των Λαδάδικων. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον άγριο ξυλοδαρμό 24χρονου στο σπίτι του, στη Λαμία.

Οι δράστες φαίνεται πως πλησίασαν τον 17χρονο καταγγέλλοντα και τον ρώτησαν για τις οπαδικές του προτιμήσεις. Δίχως να πάρουν απάντηση, τον χτύπησαν με τα χέρια και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο ανήλικος ποδοσφαιριστής μετέβη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και...διαβάστε εδώ την συνέχεια.