Θανατηφόρο τροχαίο με Ferrari στην Βούλα: Ποιος ήταν ο άνδρας - Τον είχαμε δει και στην τηλεόραση

Επέβαινε και η σύζυγός του στο αυτοκίνητο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο με Ferrari στην Βούλα: Ποιος ήταν ο άνδρας - Τον είχαμε δει και στην τηλεόραση

Σοκ έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/01) στην Βούλα, με πρωταγωνιστή τον Τζώρτζη Μονογυιό. Ο Τζώρτζης Μονογυιός οδηγούσε για πρώτη ημέρα τη Ferrari του, όταν όπως φαίνεται το όχημα ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και εξετράπη της πορείας του. Το αυτοκίνητο κατέληξε στα Πηγαδάκια της Βούλας καρφωμένο σε ένα δέντρο.

Το δυστύχημα είναι πως στο πολυτελές αυτοκίνητο και στην πρώτη βόλτα, συνοδηγός ήταν η γυναίκα του. Ο άνδρας σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η σύζυγός του, τραυματίστηκε.

Όσα δεν ξέρετε για τον άτυχο άνδρα

  • Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ο αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.
  • Το 2003 είχε συμμετείχε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 με τίτλο The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
  • Όταν συμμετείχε στο ριάλιτι ήταν 23 ετών και ήταν φοιτητής πληροφορικής.
  • Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο The Wall είχε ζήσει έναν έντονο έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.
  • Σήμερα ήταν 45 ετών και παντρεμένος.
  • Ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο
  • «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει το 2020 η Κατερίνα Μονογυιού σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Δείτε εδώ απόσπασμα από την συμμετοχή του Τζώρτζη Μονογυιού στο ριάλιτι του ANT1:

Το τροχαίο του MadClip που συνέβη τον Σεπτέμβρη στην ίδια περιοχή

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο νεαρός ράπερ Madclip -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατα κόσμο Πήτερ προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

τροχαιο madclip

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο καλός του φίλος Fy με μια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Madclip νεκρός

Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του φίλου, όπως φαίνεται και από τα stories που δημοσίευε μερικές ώρες πριν το φρικτό δυστύχημα το οποίο του έκοψε το νήμα της ζωής.

Madclip γάμος