Ασύλλυπτη θλίψη - Πέθανε σε ηλικία 37 ετών ο ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέ

Υπέκυψε στα τραύματά του από το σκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλλυπτη θλίψη - Πέθανε σε ηλικία 37 ετών ο ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέ

Θρήνος έχει σκεπάσει το παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς σε ηλικία 37 ετών πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέ, ενώ από την ζωή έφυγε κι ο γνωστός Αμερικανός τραγουδοποιός Jon Lind.

Όπως ανακοίνωσε το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP, ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά, κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου και έπειτα από λίγες ώρες, υπέκυψε στα τραύματά του.

«Ο γαλλικός κινηματογράφος χάνει ένα τεράστιο ταλέντο, γεμάτο γοητεία και ενέργεια» έγραψε στο Twitter ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Bruno Le Maire. Όπως όλα δείχνουν, η περιοχή Haute Savoie είναι ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο για σκι, με την αστυνομία να λαμβάνει μεγάλο όγκο κλήσεων για ατυχήματα στο χιόνι.

Ο Gaspard Ulliel διατηρούσε σχέση με την επίσης ηθοποιό Gaelle Pietri, με την οποία έχουν ένα παιδί, τον 5χρονο Orso. Πριν από μία εβδομάδα, μάλιστα, η σύντροφός του είχε ανεβάσει ένα συγκινητικό βίντεο, με το γιο τους να κάνει σκι, και να του εύχεται για τα γενέθλιά του.

Λίγα λόγια για τον Γκασπάρ Ουλιέ

Πέθανε σε ηλικία 37 ετών ο ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέ

Στο ευρύ κοινό, ο Γκασπάρ Ουλιέλ ήταν γνωστός για ταινίες, όπως οι Ατέλειωτοι Αρραβώνες (2004) του Ζαν Πιερ Ζενέ (2004), Σεν Λοράν (2014) του Μπερτράν Μπονελό και Ακριβώς το τέλος του Κόσμου (2016) του Ξαβιέ Ντολάν, για την οποία κέρδισε το βραβείο Σεζάρ του καλύτερου ηθοποιού το 2017. Εκεί ενσάρκωνε έναν συγγραφέα που ξαναβρήκε την οικογένειά του έπειτα από απουσία 12 ετών, στην οποία ανακοίνωσε το επικείμενο θάνατό του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου, όπως την Ιζαμπέλ Ιπέρ και τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Υπήρξε, επίσης, το πρόσωπο ενός αρώματος Chanel.

Με την καριέρα του να ξεπερνά τα σύνορα της Γαλλίας, ο Ουλιέλ επρόκειτο σύντομα να πρωταγωνιστήσει στη σειρά της Marvel "Moon Knight" στο Disney+.

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα δυστύχημα με σκι στο Λα Ροσιέρ (Σαβοΐα), έγινε γνωστό στο AFP από συγκλίνουσες πηγές, που επιβεβαίωσαν μια πληροφορία του τηλεοπτικού δικτύου BFMTV.