Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Βιασμός 24χρονης: Στην Εισαγγελία οι 4 άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση

Δίνουν νέες καταθέσεις

Βιασμός 24χρονης: Στην Εισαγγελία οι 4 άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση
Ενημέρωση 20.01.2022 14:50
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία καλούνται οι τέσσερις νεαροί της παρέας της Αθήνας που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι 4 φερόμενοι ως κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 24χρονης θα κληθούν να δώσουν εκ νέου κατάθεση (δείτε εδώ τις αρχικές τους καταθέσεις).

Η νέα μαρτυρία "κλειδί" έδωσε καινούργια τροπή στην υπόθεση

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη καθώς όπως φαίνεται ο Ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά μετά από τις δυο καταγγελίες βιασμού που βγήκαν στην επιφάνεια όπου αναφέρεται ότι έγινε με τον ίδιο τρόπο.

Ωστόσο, κάθε μέρα βγαίνει στο φως και μια νέα πληροφορία. Μπορεί ο 27χρονος να κατέθεσε πως η Γεωργία πήγε στο δωμάτιο μαζί του με την συναίνεση της αλλά από την άλλη ένας μάρτυρας "κλειδί" έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση.

O μάρτυρας κλειδί συνάντησε την 24χρονη στον διάδρομο του 4ου ορόφου έξω από το ασανσέρ και θέλησε να την οδηγήσει στο δωμάτιο το οποίο είχε νοικιάσει. Η κοπέλα του είπε ξέρω που θα πάω και δεν πήγε μαζί του να της δείξει το δωμάτιο που έχει κλείσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στο φως οι 2 καταθέσεις της - «Βρήκα το εσώρουχό μου στο...»

Ηλίας Γκιώνης: Ποιος είναι ο ακτιβιστής που ξεσκέπασε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Share